Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

mirena verwijderd en nog steeds niet zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Nadia Bloem
  Bijdrager
  #10160273

  Mirena verwijderd en nog steeds niet zwanger;(   Ik heb mijn mirena 28 augustus 2018 verwijderd en daarna netjes een cyclus van 28 dagen plus heb gewoon mn eiersprong maar het is nog steeds niet raak…vandaag weer ongesteld geworden dit terwijl ik zo’n hoop had;(   Soms denk ik kom het door de ingreep die ik 2 jaar geleden heb gehad na mijn bevalling…ik verloor b bijna 3 liter bloed na mijn bevalling en werd daarna meteen naar de operatie kamer gebracht weet niet eens precies meer wat aanhebben gedaan soort van curretage…maar goed kan het miss hierdoor komen? wie kan mij gerust stellen want ik word er helemaal gek van;(


  BenB
  Bijdrager
  #10160279 Quote

  Je spiraaltje is pas 5 maanden geleden verwijderd. Ik snap dat je zo snel mogelijk zwanger zou willen worden, maar 5 maanden is echt nog maar relatief kort. Ik denk niet dat een curettage van invloed is op het wel of niet zwanger worden. Als je verklevingen zou hebben, dan was je cyclus waarschijnlijk niet zo regelmatig. Nog even geduld hebben. 

   

  #10160293 Quote

  Het is vrij normaal om er een jaar over te doen om zwanger te worden. Als je je echt zorgen maakt dan ga naar je huisarts. 


  AnnetteJA
  Bijdrager
  #10160302 Quote

  Was je bij je vorige zwangerschap snel zwanger? Ik snap je frustratie, maar helaas, als je snel zwanger bent van de ene hoef je niet ook snel zwanger te zijn bij de volgende. Het kan een jaar duren…om me heen zie ik zelfs ook langer (bij de 2de). Geef het de tijd! 

  Ik ben nu (pril) zwanger van de 2de. Bij de eerste in 2 maanden zwanger, nu heeft het 8 maanden geduurd ook. 


  Tulpje
  Bijdrager
  #10160313 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Je bent niet de enige. Bij mij ook de mirena in augustus verwijderd en nog niet zwanger. Hoop houden!! Het is nog relatief kort. 


  Nadia Bloem
  Bijdrager
  #10160348 Quote

  dank jullie wel allemaal….ja ik werd bij mijn tweede kind al snel zwanger nadat ik toen ook de mirena heb verwijderd…maar nu duurt t wel wat langer en vind het maar eng. Ik hoop dat we snel zwanger worden en ik wens het jullie ook allemaal…heel erg bedankt

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool
  #10160365 Quote

  Vervelend he! Ik had mijn spiraal in mei laten verwijderen, ik werd daarna eerste 3 maanden keurig ongesteld, daarna 3 maanden niks geen druppeltje bloed. Sinds dec laatste keer ongesteld geworden en nu 4 weken zwanger. 

  Dus hou hoop. En een beetje loslaten helpt ook.

   

  #10160366 Quote

  Oh een dit is mijn eerste zwangerschap.

   


  Niqq
  Bijdrager
  #10160370 Quote

  Mijn mirena spiraal is verwijdert in april 2017 en in juni 2018 was het eindelijk raak. Nu 34 weken zwanger en t aftellen is begonnen 😁

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct