Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam??

 • Auteur
  Berichten
 • #10292772

  Hi dames.. ik heb een vraagje 

  ik ‘was’ zwanger ongeveer 5 weekjes.. vorige week zondag verloor ik helaas bloed maar niet zoveel als een menstruatie ik heb ook geen krampen of iets gehad.. ondertussen loop ik wel met een maandverbandje omdat ik toch wat ‘lek’. Maandag ben ik bij de verloskundige geweest en ze heeft een echo gemaakt je zag een vruchtzakje maar het was niet heel duidelijk en ze ging er vanuit tot dit een miskraam is. Nu heb ik in deze week nog steeds geen vruchtje zien afkomen ofiets.. ik heb maandag weer een echo en ik hoop natuurlijk tot wonderen bestaan.. wie heeft er ook zoiets meegemaakt?

   


  Cheffie
  Bijdrager
  #10292801 Quote

  Wat een onzekerheid voor je. 5 weken is nog best kort dus het kan misschien ook zijn dat het vruchtje nog te klein is om goed te zien op de echo?

   


  TJF
  Bijdrager
  #10292824 Quote

  Ik wist niet hoe lang ik zwanger was en verloor veel bloed dus kreeg ook een echo. Ik dacht dat ik 6 weken zou zijn. Toen was er ook alleen een vruchtzakje te zien en zei de verloskundige ook dat ik me moest voorbereiden op een miskraam. Na een week in spanning en met meer bloedverlies gelukkig een echo gehad met kloppend  hartje! Het kan dus echt nog alle kanten opgaan. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct