Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam?

 • Auteur
  Berichten

 • Jackyy
  Bijdrager
  #10364517

  Hi allemaal, 

  Ik ben vandaag 5 weken en 2 dagen zwanger. Heb op 7 okt positief getest. 8 okt was mijn nod. 9 okt nog maals getest en de test liep op. 

  Nu heb ik woensdag en do wat roze afscheiding gehad. En sinds gister ochtend helderrood bloedverlies. Het is vooral bij naar het toilet gaan. Ik heb af en toe ook wat krampen. Het voelt een beetje als menstruatie achtige pijn. 

  Ik heb gister de vk al gesproken die zei dat bloedverlies vaker voorkomt in het begin. Die zei dat ik het meost afwachten of het erger werd. Maar ik heb er totaal geen goed gevoel over in combi met de menstruatie achtige pijn. Het is niet veel erger geworden als gister, maar de bloeding blijft. Omdat het zo pril is vraag ik me ook af in hoe verre ik kan merken wanneer ik het vruchtje echt ben verloren. 


  Mivdw
  Bijdrager
  #10364519 Quote

  Hi! Ik heb met 5 weken een miskraam gehad. Het was voor mij een lichte menstruatie, leek eerder minder dan mijn normale menstruatie. Ik heb niet echt stolsels of iets verloren, het enige waaraan ik het merkte was dat de testen steeds lichter werden.

  Ik snap je onzekerheid heel goed! Het kan ook zomaar zijn dat het onschuldig is hè! Het enige wat je kunt doen is afwachten helaas..


  DMP
  Bijdrager
  #10364521 Quote

  Heey, ik zit op dit moment in hetzelfde schuitje. Heb al wel een eerdere miskraam gehad en die ging gepaard met erg zware menstruatie krampen. Deze krampjes vallen dus in het niet bij mijn vorige miskraam. Toch zegt ook mijn gevoel dat dit echt niet goed is. Ik wacht even een paar dagen wat de bloeding doet en zal dan een test gaan doen. Hopelijk wat duidelijkheid dan. Ondanks alle negatieve signalen hou ik toch dat kleine sprankje hoop….

   


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10364522 Quote

  Ik heb twee miskramen gehad, met 5 en 6 weken. Bij mij startte het met een beetje bloedverlies maar na een paar dagen werd het heel heftig. Het liep er echt uit als ik naar de wc ging, met stolsels.

  Maar bij mijn vorige zwangerschap had ik ook een paar dagen bloedverlies bij het afvegen. Dat was uiteindelijk niks ergs, ik heb inmiddels een super gezonde dochter van 20 maanden. Uiteindelijk bleek dat de placenta erg laag lag, dat kan bloedverlies veroorzaken in het begin van de zwangerschap. 

  Hopelijk is het bij jou ook iets onschuldigs. Sterkte nogmaals 😘


  Jackyy
  Bijdrager
  #10364524 Quote

  @mividw bedankt voor je reactie. Wat heb je toen gedaan? Heb je de vk nog gebeld? Ik heb wel getest met die was wel positief maar heel licht eigenlijk zoals de eerste.

  @dmp wat naar! Is de bloeding bij jou erg? Ik heb al een aantal dagen het idee dat het niet goed zit. Al voor de bloeding. Had gewoon zo’n gevoel.. 


  Mivdw
  Bijdrager
  #10364530 Quote

  Nee ik heb het afgewacht.. mijn testen bleven vrij licht, toen kwam de bloeding van ongeveer 6 dagen en daarna nog een test die bijna wit was helaas. Mijn cyclus is meteen weer gestart daarna in inmiddels opnieuw zwanger.

  Blijven duimen dat het bij jou onschuldig is 🙏

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  DMP
  Bijdrager
  #10364531 Quote

  Ja als ik vorige week niet getest had zou ik zeggen dat ik een week te laat ben met mijn menstruatie en had ik nooit geweten dat ik zwanger was zeg maar .. dus eigenlijk weet ik ook wel dat afgelopen is maarja. Is het bij jou alleen nog maar bij toiletbezoek? Of heb je ook wel een inlegkruisje nodig…


  Jackyy
  Bijdrager
  #10364534 Quote

  @ongeduldje wat fijn dat het de laatste keer niks wat en dat je een gezonde dochter hebt!

  @mividw wat fijn dat je cyclus daarna meteen weer is gestart en je opnieuw zwanger bent!

  @dmp Vooral bij het toilet bezoek verlies ik bloed echt drupjes soms. Heb wel een maandverband in maar het is niet zo dat deze helemaal vol ziet. Ik gebruik tijdens mijn menstruatie tampons dus kan niet vergelijken of dit dezelfde hoeveelheid is. Hoe is dat bij jou? 


  StephW
  Bijdrager
  #10364552 Quote

  Dit herken ik wel. Ik had lichte krampjes en een beetje bloedverlies, dat nam wat toe en bij de vk heb ik een echo laten maken en toen erkenden ze de mk. Het duurde dagen voordat er stolsels kwamen bij mij, maar helderrood bloed met krampen is geen goed teken denk ik.. ik bleef nog wel wekenlang positieve zwangerschapstesten hebben, dus voor zekerheid kan je een echo vragen..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct