Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam 35

 • Auteur
  Berichten

 • AnnB
  Bijdrager
  #10502550

  25 oktober had ik een positieve ovulatietest, geklust en meer dan week erna begonnen er allemaal symptomen. Pijnlijke grotere borsten, hongerkicks rommelde maag, welke ik allemaal herken van mijn vorige zwangerschap. Enige wat ik niet had en nu wel was heel vaak een zeurend pijnlijk gevoel met gistermiddag pijn in de onderrug en licht bloedverlies. Gisteravond flinke krampen met bloedverlies en Vanmorgen nog steeds krampen en flinke bloeding. Herkent iemand dit als een miskraam? Zou me morgen eigenlijk gaan testen.


  LilaX
  Bijdrager
  #10502622 Quote

  Hmm lastig te zeggen.. als je nog niet positief hebt getest kan je nog niet echt spreken van een miskraam. Je menstruatie zou ook een keer wat heviger kunnen zijn.. je weet het nooit.. 


  AnnB
  Bijdrager
  #10502645 Quote

  Kom helaas net terug van de huisarts en die bevestigd een miskraam. 😔

  #10502673 Quote

  Ik heb helaas ook een miskraam. Het begon met veel pijn in de onderbuik en onderrug. Daarna steeds bloedverlies. Bij mij is het vruchtje er nog niet uit, dus word de pijn steeds heviger. Dus wel herkenbaar als miskraam.


  AnnB
  Bijdrager
  #10502685 Quote

  Voor jou ook heel veel liefs en sterkte gewenst! Ben er best even van uit mijn doen… niet eerder mee gemaakt maar hoop het ook niet meer mee te hoeven maken… hier flinke bloeding. Nog geen vruchtje eruit. Hele scherpe zeurende pijn… en druk van onder… hou me maar even rustig.

  #10502729 Quote

  Jij ook heel veel sterkte. Het heeft best veel impact op iemand.. Dat merk ik ook aan mezelf. Lekker rustig aan doen en neem je rust. Warme kruik en thee, dat helpt ook en beetje. Tegen de pijn is mij verteld 3x per dag 2paracetamollen in te nemen. Misschien ook ff wat pijnstillers innemen?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct