Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam Curettage Met Narcose Of Roesje

  • Auteur
    Berichten
  • #10079036

    help! Ik moet na medicatie die niet aanslaat een curettage ondergaan.. er werd eerst 2x over narcose gepraat.. nu werd aan de telefoon opeens gezegd dat het een roesje wordt 🙁 iemand ervaring mee? Ik had al gerekend op de narcose en wil echt helemaal niks mee krijgen.. wat moet ik nu?


    CoVo
    Bijdrager
    #10079048 Quote

    Hai gebruiker. 🙂

    Ik heb 6 jaar geleden een curettage ondergaan en daarvoor een roesje gekregen inderdaad. Dat is gewoon een hele lichte slaap, en je merkt helemaal niks van de ingreep. Het is maar kort, en je wordt wat frisser wakker dan na een narcose.

    Ik vond het een hele ingrijpende gebeurtenis, en heb tot in de operatiekamer gehuild. Maar zelfs in mijn staat heb ik niks gevoeld of meegekregen.

    #10079051 Quote

    Thanks, weet jij of er nog kans is dat je er wel iets van kunt merken met een roesje?

    #10079052 Quote

    Hebben andere mensen hier andere ervaringen mee?


    CoVo
    Bijdrager
    #10079054 Quote

    Nee sorry, ik heb echt alleen mijn eigen ervaringen. :/ Ik ken ook niemand waarvan ik weet dat een roesje niet volledig dekkend was. Hoop dat er nog iemand goede info voor je heeft!


    DanaH
    Bijdrager
    #10079075 Quote

    Hey,

    Op 12 april heb ik een curettage gehad met roesje, ik heb er helemaal niks van gemerkt. Naderhand moest ik ook nog naar de uitslaapkamer dus het is niet zo dat je meteen wakker bent. Ze geven een roesje omdat je van een narcose langer bij moet komen. Is gewoon een lichte vorm maar gaat ook via een infuus. Maak je geen zorgen je zal er niks van merken.

    Alvast heel veel sterkte!

    Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

    Rosa82
    Bijdrager
    #10079089 Quote

    Ik heb ook curretage gehad vanwege miskraam en omdat het met medicatie niet goed ging (teveel bloedverlies en nog steeds achterblijvend weefsel)

    Ik heb narcose gehad en vond dat heel prettig. ze adviseert en mij dit ook, zodat ik echt niets mee zou krijgen. Met een roesje kan je wel nog iets meekrijgen. En dat bijkomen van de narcose vond ik heel erg meevallen. Was snel wakker.

    Heel veel sterkte

     


    Rein a
    Bijdrager
    #10079101 Quote

    Narcose zou ik goed over nadenken. Een collega van mij heeft dit voor een totaal andere ingreep gehad en is na 3 weken nog steeds zeer vermoeid. Het schijnt dat het tot 6 weken kan duren voor je weer terug ben op je normale energie level. 

     

    Balen dat de medicijnen niet hebben geholpen!

    sterkte


    Force
    Bijdrager
    #10079124 Quote

    Geen curretage gehad maar wel eens een roesje. Die van mij was toen niet zwaar genoeg waardoor ik alles mee kreeg en mezelf hoorde schreeuwen maar niet kon bewegen (en vervolgens de gene die naast me hoorde schreeuwen tegen mij dat ik zachtjes moest doen… wtf). Ik doe dus nooit meer iets met een roesje, de tweede keer dat ik dezelfde ingreep moest ondergaan heb ik dus een variant gekregen tussen een roesje en narcose in en dat was perfect. Ik wil je niet bang maken maar dit wel gezegd hebben, het zou naar zijn als je hetzelfde meemaakt maar vaak hoor je wel alleen positieve verhalen over een roesje!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct