Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam door pil? En andere stop week dan normaal?

 • Auteur
  Berichten
 • #10504809

  Hoi hoi,

  Ik weet me even geen raad meer en hoop dat iemand mij hier kan helpen.. ik slik de pil maar ben hem regelmatig vergeten ( verder niks qua anticonceptie gebruikt ) ik heb nu de 5e dag ( ook alrijd de laatse dag ) van me stopweek. Ik ervaar al een aantal weken klachten zoals: misselijk, moe, lichte krampen/steken in me onderbuik, gevoelig voor geuren en word er ook misselijk van, veel meer honger en ook meer zin in bepaald voedsel. Normaal gesproken bloed ik in mijn stopweek maar 2/3 dagen en daarna bijna tot niet meer en dan begin ik op dag 5 van me stopweek aan een nieuwe strip maar op die dag bloed ik niet meer. Nu is dat anders.. ik zit nu op dag 5 en heb 1/2 dagen flink gebloed en nu is het alleen maar bruin slijmerige afscheiding. Het is niet intens veel maar ik moet nog wel iets van maadverband gebruiken.. ik maak me hier best zorgen om omdat ik de pil wel slik en misschien zwanger zou zijn. Ik durf nu niet meer aan een nieuwe strip te beginnen want ben heel bang dat ik daardoor een miskraam krijg. Ik heb in maart van dit jaar ook een vroege miskraam gehad.. ik heb trouwens al een aantal zwangerschaps testen gedaan ( de laatste was maandag ) en die waren negatief.. zou dat ook kunnen zijn omdat ik toen wel in mijn stop week was? Want de andere test had ik eind middag gedaan.. mijn vragen: wat betekend dat bruine afscheiding? Teken van miskraam of zwangerschap? En kan ik door de pil te slikken een miskraam krijgen stel ik ben nu wel zwanger?

  Hoop dat iemand mij kan helpen..
  Groetjes nienke


  RomyVM
  Bijdrager
  #10504815 Quote

  Testen zouden nu toch echt wel positief moeten uitslaan als je zwanger zou zijn. En gezien je 1 a 2 dagen flink gebloed hebt, lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat je zwanger bent want in een zwangerschap bloed je niet of heel minimaal, niet flink!!

  Best wel een kans dat je cyclus een beetje van slag is omdat je soms een pil vergeet. Dan is het niet zo gek dat je ineens op een andere manier of andere dag dan ‘gebruikelijk’ bloedt.

  Dus ik denk dat je een zwangerschap kunt uitsluiten hoor, ben ik vrijwel zeker van. Toch echt proberen netjes elke dag die pil te slikken, wil je zulk soort onregelmatigheden en stress vermijden in de toekomst

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct