Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam en nu weer zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10097884

  Hey allemaal,

  Eind april heb ik een miskraam gehad bij 8 weken en gister een test gedaan en ben zwanger. 😍 nog maar heel pril 4 weken

  Super blij dat het zo snel weer is, maar ben eigenlijk ook weer ergens bang dat het straks weer mis gaat.

  kan eigenlijk helemaal niet genieten en durf er haast niet aan te denken dat er weer een klein wondertje in mijn buik zit..

   

   


  gebruiker841793
  Bijdrager
  #10097890 Quote

  Gefeliciteerd! Ik vond ook moeilijk om er in te geloven na mijn miskraam. Ik denk dat ik pas bij 11 weken een beetje in durfde te geloven en me na 16 weken echt in durfde ‘onder te dompelen’. Het is wel mijn tweede kindje dus dat hielp misschien wel in het vertrouwen dat ik wel een normale zwangerschap kon voldragen.

  Uiteindelijk heb ik er gewoon niet zo veel bij durven stil te staan in het eerste trimester, en dat was eigenlijk wel prettig want ik was bang mega-gestressed erover te zijn. Maar dat zal voor iedereen anders zijn, en je kunt je gevoel nou eenmaal niet altijd sturen. Het was dan wel opeens raar dat ik opeens al in het tweede trimester zat terwijl het nieuws eigenlijk pas net tot mij doorgedrongen was…

  Ik zou me er niet rot over voelen dat je er nog niet echt over durft te denken, dat haal je denk ik later wel weer in!

  Ik hoop dat het goed zal gaan. Dat is 9 van de 10 x het geval na een positieve test!

  #10097894 Quote

  Oké dankje wel voor je reactie!!

  komt meer ook denk ik omdat mijn vriendin gister bij de verloskundige was en te horen kreeg dat het hartje niet meer klopte van de baby ( ze was 16 weken )  maar inderdaad ik probeer mij niet rot te voelen..


  Rolo
  Bijdrager
  #10097908 Quote

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat je zo snel weer zwanger bent. Spannend he?!  Begrijpelijk dat je nog voorzichtig blij bent. Ik hoop dat alles goed blijft gaan en dat je het straks kunt loslaten en ervan kunt gaan genieten.


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10098026 Quote

  Het gaat vaker wel goed als niet.

  Maar snap  je angst. En naar dat je een miskraam mee hebt gemaakt. Maar een super geschenk dat je gelijk weer zwanger bent  😊

  Probeer toch een beetje te genieten 😍 ik heb dat in het begin amper gedaan  omdat  ik voor elk steekje en pijntje  bang  was.

   

  Succes met je zwangerschap


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10098027 Quote

  Het gaat vaker wel goed als niet.

  Maar snap  je angst. En naar dat je een miskraam mee hebt gemaakt. Maar een super geschenk dat je gelijk weer zwanger bent  😊

  Probeer toch een beetje te genieten 😍 ik heb dat in het begin amper gedaan  omdat  ik voor elk steekje en pijntje  bang  was.

   

  Succes met je zwangerschap

  #10098055 Quote

  Hey Saar,

  Ik begrijp je gevoel helemaal. Ik ben in 2017 Januari gestopt met de pil gelijk zwanger, maar helaas ook meteen ’n miskraam. Kapot was ik ervan. Daarna 1 menstruatie gehad en weer gelijk zwanger. Dol gelukkig was ik maar ook heel erg bang dat ’t weer mis zou gaan. Het was nog allemaal zo vers. Het blijft altijd ’n spannende tijd, maar probeer te genieten. Het is echt ’n wonder, en ’t is zo mooi. En natuurlijk ’n geschenk dat je zo snel weer zwanger mag zijn. Onze dochter is inmiddels alweer ’n halfjaar. Dat gaat bij jou vast ook zo. Gefeliciteerd en geniet geniet geniet! Groetjes.

  #10098065 Quote

  Ahh bedankt voor jullie bemoedigde reacties doet me goed. Ben heeel benieuwd allemaal 😘

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct