Ik heb iets soortgelijks meegmaakt een aantal jaar terug, dacht ook net dat ik mijn miskraam gehad had (bloedverlies en krampen waren voorbij), en toen had ik ineens heftige kramp en zodoende kwam ik in het ziekenhuis, waar ik ineens hogere hcg waardes had dan voor de miskraam (ongepland zwanger ivm uitgezakt spiraaltje, dus vanaf het begin al controles gehad in het ziekenhuis). Ik heb nooit herkenbaar een vruchtje verloren, maar had dus wel stijgende hcg waardes, een zwart rond iets in de eileider tegen de eierstok aan en vocht in de buikholte.
Bij mij hebben ze ook gedacht aan dat het mogelijk een tweelingzwangerschap was, waarvan er 1 buiten de baarmoeder zat, zoiets zou bij jou misschien ook kunnen verklaren dat je wel zichtbaar een vruchtje verloren bent, maar dat je ook nog steeds stijgende hcg waardes hebt.
Bij mij was de stijging destijds overigens ook minimaal (geen verdubbeling in 2-3 dagen in elk geval), waarna wel definitief een daling inzette (die vervolgens nog ongeveer 3 maanden duurde met aanvankelijk wekelijks, en later eens in de twee weken controle op hcg). Mijn bbz is dus wel spontaan afgebroken. Helaas bleek de eileider later alsnog dusdanig beschadigd te zijn dat ik alsnog mijn eileider heb moeten laten verwijderen ivm pijn- en vruchtbaarheidsklachten. Mocht het hcg blijven stijgen, dan kan je ook medicatie krijgen om de groei van het vruchtje buiten de baarmoeder/het weefsel daar te laten stoppen waarmee je lijf het vervolgens zelf afbreekt en je 3 maanden niet zwanger mag worden, of kan het zijn dat je een operatie nodig hebt om de zwangerschap (al dan niet eileidersparend) te laten verwijderen. Het ligt een beetje aan hoe hard het hcg stijgt, jouw klachten en wat ze op het beeld zien en het beleid van het ziekenhuis wat je te wachten staat.
Mocht je in het vervolg nogmaals zwanger raken, dan is de kans groot dat je rond 6 weken in aanmerking komt voor een extra vroege echo, om uit te sluiten dat er geen herhaling is van een bbz. Waarschijnlijk kunnen ze je na afloop van dit avontuur vertellen of je een verhoogd risico hebt op een bbz of niet.