Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam En Vaccinatie

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanRomée
  Bijdrager
  #10565024

  Ik lees het eigenlijk nooit hier op het forum. Maar is er niemand die denkt dat een miskraam en de corona vaccinatie in verband kunnen staan met elkaar?

  Iemand wees mij hier laatst op of ik daar niet aan heb gedacht omdat ik een dochter heb van 1,5 en daarna die vaccinatie heb gehad en tot nu toe twee miskramen heb gehad.

  #10565033 Quote

  .


  DKT
  Bijdrager
  #10565045 Quote

  Je weet het idd nooit waar het aan ligt tenzij je onderzocht wordt en zelfs dan wil er soms niets uitkomen 

  Je zou kunnen informeren bij https://www.lareb.nl/ daar staat zowel informatie op als bijwerkingen. Ik weet niet of je er wat mee opschiet. 

  #10565046 Quote

  Wat naar om te horen van je miskramen. Voor de vaccinatie kregen vrouwen helaas ook miskramen en ook mensen die niet gevaccineerd zijn krijgen miskramen. Er is nooit een verband aangetoond en er zijn sinds de vaccinatie ook niet relatief meer miskramen dan voor de vaccinatie. Een vaccinatie is ook heel snel weer je lichaam uit. 1 op de 5 zwangerschappen eindigt in een miskraam, dus de kans daarop is gewoon best groot en er kan zelden een (behandelbare) oorzaak gevonden worden


  BCW
  Bijdrager
  #10565049 Quote

  Ik heb voor de vaccinatie ook een miskraam gehad, het gebeurt helaas gewoon erg vaak. Er zijn sinds de vaccinatie niet ineens veel meer miskramen dus er is ook geen verband daarin te vinden. In jouw geval gewoon pech dat het zo loopt qua timing


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10565102 Quote

  Ik heb juist voor mijn vaccinatie 2 miskramen gehad en de maand na mijn vaccinatie zwanger geraakt en ondertussen 31 weken onderweg! Dus ik denk dat de kans groter is dat het gewoon pure pech is geweest, zoals helaas al vele vrouwen hebben meegemaakt.

  Lees ook: Zwanger worden na een miskraam

  FunnyFaye
  Bijdrager
  #10565219 Quote

  Nee dat heeft zeker geen verband met elkaar. Miskraam kan altijd en iedereen overkomen helaas, wil je veel sterkte wensen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct