Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam… gaan we weer

 • Auteur
  Berichten

 • freragon
  Bijdrager
  #10188421

  Na 16 maanden proberen kwam ik er vorige week achter dat mijn eerste zwangerschap toch een feit was. Helaas al snel bruin bloed verloren en toch vandaag doorgezet in veel rood bloed.. 

  Hoe lang kan dit duren? Ik heb (nog) geen stolsels verloren zover ik weet. Heb verschrikkelijke buikpijn en wil dat het gewoon voorbij is. Ik voel me zo gebroken en leeg, ook al was de zwangerschap nog zo pril. Heeft iemand tips om er door heen te komen? 

  Natuurlijk zodra de bloedingen stoppen weer lekker klussen en hopen dat het weer snel raak mag zijn! ;( bah. 


  Saaartje
  Bijdrager
  #10188425 Quote

  Freragon, ah lieverd ik leef erg met je mee! 😢

  Ik had 8 maart ook een miskraam na 5 weken zwangerschap, en ik wilde ook dat het bloeden snel zou stoppen, was zo klaar met dat bloeden, duurde bij mij 5 dagen, daarna een test gedaan en deze was negatief, dus lichaam heeft het netjes schoongemaakt zelf.

  Afgelopen donderdag getest en weer zwanger. Dus ik had 2 weken daarna weer een eisprong.

  Ik hoop voor je dat je gauw weer zwanger wordt! 


  JuneM
  Bijdrager
  #10188426 Quote

  Ach meis, herkenbaar. Ik heb in januari een miskraam gehad en stond er een beetje hetzelfde in. Laat het maar snel voorbij zijn, dan kunnen we weer verder. Helaas werkt het zo niet. Neem er de tijd voor om dit te verwerken, zowel lichamelijk als psychisch. Je gaat door een enorme rollercoaster en dat is niet eenvoudig. Hoe pril de zwangerschap ook was. Mijn advies is contact op te nemen met je verloskundige, zij hebben mij heel goed geholpen. Laat je lichamelijk ook echt controleren. Is het wel echt een miskraam en zo ja, is je baarmoeder weer leeg. Lief voor jezelf zijn! Misschien een kleine hoop voor jou, ik ben op dit moment weer 7 weken zwanger. Heel veel sterkte en zorg goed voor jezelf! 


  JuneM
  Bijdrager
  #10188427 Quote

  Oh en die buikpijn… Ik vond dat ik dat moest ondergaan, tot mijn verloskundige zei, je bent gek, stop er lekker paracetamol in! Geen ibuprofen nemen! 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10188430 Quote

  Ik kan je helaas geen antwoord of tips geven maar wil je alleen even sterkte wensen. Wat verdrietig zeg!

  #10188432 Quote

  Ach meissie toch. Wat enorm naar voor je zeg. Ik herken je gevoel. Ik heb in Maart 2017 een vroege miskraam gehad met veel bloed en enorme buikpijn. Dit was een dag of 3/4 heel erg en daarna nam het af. Heeft een weekje geduurd ongeveer alles bij elkaar. Hou je koppie omhoog meid, ik ben inmiddels moeder van een dochter van bijna 15 maanden en nummer 2 is onderweg (20 weken). Het is echt super shit om door te moeten maken maar het komt goed. Succes en sterkte meid!

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  V i o
  Bijdrager
  #10188433 Quote

  Het hangt er van af hoe ver je was natuurlijk? 

  Ik had een mk met 5 weken en had toen idd ook al behoorlijk wat buikpijn en bloedverlies, maar geen stolsels hoor.  Checkup gehad de dag zelf nog en was al volledig weg… Lichaam had het dus snel opgeruimd. 

  Veel sterkte, het moet moeilijk zijn als je al zo lang aan het proberen bent dat je van een gelukkig gevoel in zo’n ongelukkig gevoel wordt teruggetrokken. 


  Raya
  Bijdrager
  #10188434 Quote

  Wat vervelend voor je zeg.

  Ik zou idd ook even contact opnemen met de verloskundige. Heb zelf in november een miskraam gehad met 6 weken. Bij mij heeft het bloeden dikke 14 dagen geduurd en na 16 dagen sinds start bloedverlies was een test ook negatief. Heb er de eerste weken toch meer moeite mee gehad dan ik in eerste instantie wou toegeven, inmiddels een plekje gegeven en toch zo nu en dan nog een vervelend moment.

  tot nu toe helaas nog niet gelukt om weer zwanger te worden.


  Divwik
  Bijdrager
  #10188459 Quote

  Ik heb in nov ook een mk gehad met 6 weken. Ik heb ruim 6 weken in totaal bloedverlies gehad. Het starten week van te voren met bloed verlies en lichte buikkramp. Precies week later stond ik op sochtrnds en hield ik de buikpijn niet meer, smiddags vruchtje verloren en toen was de pijn snel minder. Volgende dag controle echo was alles al schoon. 5 weken licht na gebloed.

  Geef je lichaam dd tijd en je hoofd ook. Het is niet niks, spookt soms nog steeds door me hoofd

  Nu inmiddels 10 weken zwanger. En 2 goede echos verder maar toch spookt de mk door me hoofd. Veel sterkte

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct