Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam Gelijk Door 3e Iui Poging

 • Auteur
  Berichten

 • LinseyS
  Bijdrager
  #10223159

  Lieve allemaal,
   
  We wilden starten met de 3e iui poging en had mijn medicatie al uit de koelkast gehaald. Maar ik dacht, hmm.. Deze menstruatie is eigenlijk anders, dan anders geweest. Het heeft niet echt doorgezet. Dus ik zeg tegen vriendlief, laat ik toch maar even een testje doen. Hij keek me al aan van, waarom nou? Weer geldverspilling voor waarschijnlijk niks. Daarnaast was de kans deze keer veel kleiner, vanwege zijn lage productie. Test toch gedaan en eigenlijk alweer weggestopt. In de keuken er weer uitgehaald, toch nog een keertje kijken voordat ik ‘m weggooi. Ik kijk … en ja! Een (extra) streepje. Ik wist niet wat ik zag. Na 2,5 jaar, allerlei onderzoeken, 2e (gelukkig maar) IUI poging, zwanger!? Mijn vriend kijkt me aan en ik krijg tranen in m’n ogen. Hij wist niet hoe snel hij ook naar de keuken moest komen. Ja, een streepje, zegt hij. Stom verbaasd hebben we elkaar 10 minuten vastgehouden. 
   
  Ziekenhuis gebeld en een afspraak gemaakt voor een eerste echo bij 7 weken en 5 dagen. 
   
  Helaas is het gisteren misgegaan bij 6 weken. Vrijdagavond al enige bloeding en gisterenochtend heftiger. De vruchtbaarheidskliniek gebeld en omdat ze begrepen dat ik niet het hele weekend kon wachten, mocht ik een paar uur later langskomen voor een echo. Ergens wist ik het al, maar de echo bevestigde, dat er niks meer te zien was. Omdat ik ’s ochtends nog een positieve zwangerschapstest had, wilde ze die toch nog een keer doen. Maar ook die bevestigde de nachtmerrie, dat het waar was. Als jullie willen, dan mogen jullie dinsdag weer met de medicatie beginnen voor een nieuwe IUI poging.
   
  Verdriet van hetgeen wat je verloren bent, zijn we ergens toch ook wel positief gestemd. Het is gebleken dat we met zijn zwemmers en mijn eitjes misschien ooit een wondertje mogen verwelkomen op deze wereld. 
   
  Maar nu 24 uur later, weet ik het even niet meer. Wel of niet dinsdag weer met medicatie beginnen voor een nieuwe poging. Zo snel.. We wilden nog 1 IUI poging doen, voordat we gaan trouwen op 19-09. Maar toen bleek ik zwanger. Zullen we nu na de miskraam nog steeds 1 poging doen, voordat we gaan trouwen? Nu we wat drukker worden voor de bruiloft is het misschien juist positief om nog 1 poging te doen, want door de voorbereidingen denken we er dan wat minder aan. Andere kant is de dreun als het weer niet lukt wel weer erg groot. Maar ja, dan hebben we “de dag” met zoveel lieve mensen om ons heen.. 
   
  What to do!!? Heeft er iemand een ervaring met direct een nieuwe (IUI/IVF) poging na een miskraam?


  Daydreamerrr
  Bijdrager
  #10240317 Quote

  Hoi ik kwam toevallig dit bericht tegen en was benieuwd wat je hebt gedaan. Ik heb ook een vroege miskraam gehad en mocht ook weer meteen met iui starten. Alleen het stimuleren lukt niet. Het is al opgehoogd maar mijn lichaam werkt niet mee. Mijn vraag was als je wel meteen door bent gegaan hoe de volgende iui is gegaan.

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct