Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam krampen

 • Auteur
  Berichten

 • Cheffie
  Bijdrager
  #10292555

  Afgelopen maandag (bij 9 weken) geconstateerd dat met 7,5 week bet vruchtje is gestopt met groeien. Ik heb sinds maandag dan ook bloedverlies wat sinds gisteren steeds meer is inclusief stolsels. Sinds vannacht enorme buikkrampen en sinds een half uur om de 3 minuten krampaanvallen.

  Heeft iemand van jullie hier ervaring mee en kan dit betekenen dat het vruchtje eruit gaat komen op zeer korte termijn?


  Mali
  Bijdrager
  #10292587 Quote

  Wat vervelend voor je, veel sterkte!

  Ja k ken het, heb 3 miskramen gehad en had ook ontzettende krampen, waren een soort weeen. Dan kan het inderdaad zijn dat je snel het vruchtje verliest. Als je het vruchtje verloren bent, verdwijnen de krampen snel!


  Daan’tje
  Bijdrager
  #10292662 Quote

  Ja, ik herken het ook. 

  Je baarmoeder neemt het nu over. Hopelijk verlies je het vruchtje snel en in zijn geheel. Bij mij was het in de nacht toen de krampen begonnen.

  Let goed op bij het vegen (na het plassen) of je het vruchtje mss ziet/hebt. Ik vond dat best heftig, zo’n frunnikje opeens op mn wc papiertje. Dus hou daar wel rekening mee. Maar ik ken ook mensen die veel verdriet hadden van het feit dat ze het vruchtje verloren in de wc. Daarom waarschuw ik je maar.. iemand anders ving haar urine steeds op en vond daarin haar vruchtje. Allemaal opties, goed om bewust van te zijn.

  Veeeeeel sterkte.. best verdrietig allemaal.

   


  Cheffie
  Bijdrager
  #10292679 Quote

  Dankjulliewel voor het delen van jullie ervaringen. Het bleek inderdaad de krampen te zijn voor de miskraam. Ik heb het eruit voelen komen. Ik heb de verloskundige gebeld en ze was zo lief om langs te komen. We hebben het samen afgespoeld met water en we hebben er even samen naar gekeken. Ik was wel enorm opgelucht dat het eruit was. De krampen waren daarna ook meteen weg. 

   

  Hebben jullie daarna nog lang en veel bloedverlies gehad? 


  LEvB
  Bijdrager
  #10292681 Quote

  Sterkte! 🙁


  Carly
  Bijdrager
  #10292730 Quote

  Fijn dat de verloskundige ook bij je langs is geweest. Veel sterkte meis! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Daan’tje
  Bijdrager
  #10292734 Quote

  Aaah wat fijn dat je vk langs is geweest en zo’n lieve zorg heeft geboden. 

  Sterkte!

  Ik heb uiteindelijk 3 dagen bloedverlies gehad, maar wel met een snelle vermindering van verlies. Dus iedere keer was het alweer een stuk minder. Het voelde ook al snel als een normale menstruatie.

  Ik heb daarna nog een echo gekregen om te controleren of de baarmoeder goed schoon was. Volgens mij vrij snel na het stoppen van bloedverlies.

  Ze gaven meteen aan dat ik hyper vruchtbaar zou zijn voor enkele maanden. Dus ik ben vrijwel direct weer aan de slag gegaan met ovulatietesten. Mocht je je goed genoeg ervoor voelen en je verlies verwerkt hebben, is het wel waard om ‘de kansen’ te pakken.

  Ik heb geen menstruatie meer gehad na de miskraam en ben nu 30 weken zwanger..


  Cheffie
  Bijdrager
  #10292765 Quote

  Wat fijn Daan’tje, gefeliciteerd met je zwangerschap. 

  Wij willen er ook niet te lang bij stil staan. Ik zal straks een echo laten plannen voor over een paar dagen/2 weken om te kijken of het schoon is. Ook wij willen heel graag verder en hopen ook om binnenkort een goede zwangerschap te hebben.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct