Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam of niet…?

 • Auteur
  Berichten

 • -vlindertje-
  Bijdrager
  #10457456

  Vandaag 1 dag na nod en mijn testen blijven licht. Loopt niet op maar ook niet af en de cb gaf vandaag ook 1-2 weken aan. 

  Iemand die hier ervaring mee heeft? Ik lees vooral dat wanneer de testen niet oplopen de kans groot is dat het mis loopt en een miskraam word? 

  #10457457 Quote

  Geen idee met miskraam. Maar zou eerst nog een aantal dagen afwachten en dan nog digitale doen. Dan zou die ieder geval 2-3 moeten aangeven


  Henver
  Bijdrager
  #10457632 Quote

  Ik heb dat anderhalf jaar geleden gehad. Ik testte om de dag en de testen liepen niet op. Uiteindelijk met 5.5 week een miskraam gehad. Misschien dat het al veel eerder gestopt was maar dat weet ik niet omdat ze pas bij 8 weken een echo doen. Succes en sterkte deze spannende dagen.


  Elisabethadriana
  Bijdrager
  #10457634 Quote

  Je bent pas 1 dag na je nod, ik zou nog eventjes aankijken en me nog geen zorgen maken!


  Flowerpowerx
  Bijdrager
  #10457793 Quote

  Ik zou verschillende goedkope testen kopen kruidvat 2 v 5 of sensitest en daarmee vergelijken om.de 2 a 3 dagen .vind ik beter dan clearblue digtale testen en goedkoper. En de bloedtest bij huisarts natuurlijk. Daaraan konden ze bij een vriendin van mij zien dat het niet goed zat enkele dagen na nod

  #10461606 Quote

  Ik heb dit ook. Gisteren nod en clearblue digital gaf hetzelfde aan als bij jou. Voor nod 3 licht positieve action early testen gehad. Vanmorgen een negatieve action early test. Dus ik ga uit van een vroege miskraam en een naderende ongesteldheid.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct