Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam Of Toch Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • RoLaKy
  Bijdrager
  #10564698

  Hoi allemaal,

  Graag wil ik mijn verhaal delen, aangezien ik onzeker ben omtrent mijn bloedverlies. 

  Ik zou vorige week ongesteld moeten worden, maar had enkel wat licht bloedverlies. Tampon nauwelijks iets zichtbaar, dus niet te vergelijken met een normale menstruatie. Bloedverlies duurt echter al tot vandaag. Ene keer vers bloed, dan weer niks. Dan ineens weer wel. Het lijkt niet overdreven veel, maar het duurt te lang voor een innesteling. Vandaag een positieve zwangerschapstest. Echter hierna weer opnieuw bloedverlies (helder rood). Heb daarnaast ook al de hele dag wat buikpijn en rugpijn. Het bloedverlies neemt nog niet toe en heb geen stolsels verloren. 

  Ben verdrietig en vind het erg lastig om met de onzekerheid om te gaan. Mijn idee is nu om deze week een paar keer te testen en het bloedverlies te blijven monitoren.

  Ben benieuwd naar andere ervaringen. Daarnaast vraag ik me af wanneer ik bv een verloskundige kan vragen voor advies. Die kunnen nu namelijk nog weinig doen denk ik, omdat het zo pril is. Echo is sowieso te vroeg. 

  Liefs L

  #10564703 Quote

  Hoi,

  Lastig is deze onzekerheid hè! Helaas heb ik dit zelf ook gehad. Bij mij bleek het om een vroege miskraam te gaan. Mijn zwangerschapstesten liepen nog 3 weken op tot echt duidelijke strepen, de vk begreep dit ook niet helemaal.

  Ik hoop voor jouw op beter nieuws, sterkte🍀


  RoLaKy
  Bijdrager
  #10564708 Quote

  Ah wat rot zeg! En zo lang in onzekerheid dan.. hoe ging het bloedverlies bij jou? Nam dat wel toe?

  #10564710 Quote

  Nee, het begon als menstruatie. Dus ik dacht oké helaas niet gelukt. Bloeden stopten na 3 dagen en normaal 6 a 7 dagen bloedverlies.
  In de week van de laatste positieve test, startte het bloedverlies weer dit kon dus geen menstruatie zijn. Waarschijnlijk stukje restweefsel wat er zat waardoor m’n testen bleven oplopen.

  Ik heb verder geen stolsels of buikkrampen gehad. Dit had ik wel bij mijn andere miskramen, maar daarbij was ik al iets verder.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct