Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Miskraam Op Komst

 • Auteur
  Berichten

 • LieveAnne
  Bijdrager
  #10138805

  Hoi allemaal,
  Ben nu 6,2 weken zwanger . Vanaf het begin kramp gehad in mijn buik en ontzettend gevoelige borsten. Dit is opeens weg sinds gister. Ben nu bang dat ik een miskraam krijg.. Heeft iemand hier ervaring mee?

  #10138814 Quote

  Hey symptomen komen en gaan, dat is heel normaal. Maar ik begrijp je onzekerheid, dat heeft iedereen op zulke momenten. Gefeliciteerd met je zwangerschap!


  Anneke
  Bijdrager
  #10138817 Quote

  Hee  ik had het net andersom eerder geen symptomen en gister heel de dag buikkramp gehad.. deze is vandaag weer weg! Ook ik maakte me zorgen maar volgens mij komen en gaan de symptomen en heeft dit niets met een miskraam te maken 🙂 


  Jorienh
  Bijdrager
  #10138818 Quote

  Hoi! Ten eerste gefeliciteerd met je zwangerschap! Maak je niet druk, kwalen komen en gaan. Ik was ook heel erg onzeker en maakte me ook erg druk om allerlei symptomen die er wel of niet waren maar ben nu bijna 40 weken zwanger. 

  Probeer er van te genieten dat je je even goed voelt, wie weet is dat over een halve dag weer anders.

  een fijne zwangerschap gewenst! 


  Moe
  Bijdrager
  #10138820 Quote

  LieveAnne/

  Zegt helemaal niets..Ik had die kwaaltjes ook een beetje in het begin en gewoon zo een beetje aangekeken. Inmiddels 10 weken en 3 dagen zwanger en zoals het lijkt alles in orde. Wat ze zeggen symptomen komen en gaan en dat is echt zo. Succes!


  LieveAnne
  Bijdrager
  #10138821 Quote

  Bedankt voor jullie berichtjes, stelt me zeker een beetje gerust!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10138870 Quote

  Kan niemand hier wat over zeggen. Als je je zorgen maakt je vk bellen schat. En zeker niet op internet gaan zoeken want je leest alleen ellende terwijl 90% goed gaat. Xx

  #10138872 Quote

  Hallo, 

   

  ik snap je angst ik heb vorige maand een miskraam gehad en ben weer opnieuw zwanger geworden. Ik had gister ook erge last van gevoelige borsten en misselijkheid maar sinds vandaag is dat weer weggetrokken en heb ik weer last van krampen.. als je het niet vertrouwd gewoon de vk bellen !! 


  Mereldv
  Bijdrager
  #10138878 Quote

  Zeurderige buikpijn en krampen horen vaak in het begin bij het oprekken en groeien van je baarmoeder dus dat is heel erg normaal. In jou geval maak je je zorgen omdat je geen krampen hebt, kwaaltjes komen en gaan. Zelf heb ik ook een miskraam gehad en dat merk je echt wel als het echt mis is. En tot slot zolang je geen helder rood bloedverlies hebt kan je lekker genieten, 

  Gefeliciteerd met je zwangerschap. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen