Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Miskraam Veel Kwaaltjes

 • Auteur
  Berichten

 • Mellllie
  Bijdrager
  #10275580

  Ik heb afgelopen weekend een miskraam gehad na 5 weken zwangerschap. Momenteel blijf ik maar buikpijn houden en heb ook erg veel last van mijn liezen en gewoon dat hele gebied daar.. Ik vroeg me af of dit normaal is en hoe lang dit ongeveer duurt? Morgen krijg ik een echo om te zien of alles schoon is, dus dan zal ik het sowieso met de verloskundige bespreken. 


  Aapje
  Bijdrager
  #10275606 Quote

  Hee.

  Ik heb afgelopen vrijdag ook te horen gekregen dat het hartje gestopt is met kloppen. Ik verloor toen voor de 2e dag ook al wat verlies  

  Is bij jou denk je alles al schoon van binnen? Ik heb het gevoel dat het bij mij niet helemaal goed op gang komt dus ga morgen naar de gyn.


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10275687 Quote

  Hoi dames,

  Wat verdrietig voor jullie. Veel sterkte. Bij mij duurde het wel een paar weken voor de kwaaltjes echt weg waren. Hcg kan nog een tijdje in je lichaam blijven na een miskraam en de hormoon is vooral verantwoordelijk voor de kwaaltjes. Inderdaad even goed laten checken of alles weg is en dan zit er niets anders op dan wachten tot je lichaam weer hcg vrij is, zeg maar. Sterkte meiden.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct