Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Miskraam Voor Tweede Keer Schildklierproblemen

 • Auteur
  Berichten

 • AngelaDev
  Bijdrager
  #10203807

  Dag dames, 

  Gister mijn tweede miskraam gehad sinds november vorig jaar. Aangezien ik schildklierproblemen heb, die overigens nu goed stabiel zijn en ik in augustus 37 word, raak ik een beetje in een dipje 🙁 

   

  Ik sta goed onder controle bij gynaecoloog en huisarts, maar hoop hier een paar positieve verhalen te lezen over vrouwen boven de 35 die na een meertal miskramen wel een gezonde baby op de wereld hebben gebracht.

  Liefs

   


  JenE
  Bijdrager
  #10203826 Quote

  Hoi, Nog niet boven de 35 ( in juli 31 ) maar wel 6 miskramen en uiteindelijk de stempel graves gekregen. In 2017 behandeld met radio actief jodium en na een jaar stabiliseren met thyrax pillen in december 2018 zwanger en inmiddels 27 weken zwanger. Alles gaat gewoon prima nu. Wel iedere 4 weken bloedprikken voor mijn waardes maar dat is het dan ook. Veel Sterkte en succes! Het gaat vanzelf een keer wel lukken.


  Amberle
  Bijdrager
  #10203830 Quote

  Zelf ben ik nog net geen 35, maar de voorbij 5 jaar heb ik wel meerdere miskramen gehad en ik heb ook problemen met mijn schildklier. Dat laatste zou geen impact hebben gehad op mijn zwangerschappen aangezien ik goed gecontroleerd word en mijn medicatie aangepast wordt indien nodig.

  Ik begrijp je ongerustheid en je gevoel van hulpeloosheid. Uiteindelijk kan je niet anders als proberen en dan bang afwachten dat het niet weer een fout loopt. Ik heb heel vaak gedacht, waarom ik…, en ik zal nooit een kindje krijgen,…ik zal nooit nog zwanger raken,…

  Ik wens je alvast heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en ik hoop dat je de moed niet opgeeft, want je bent zeker niet de enige in deze situatie en vele van ons hebben uiteindelijk toch een kindje gekregen! En achteraf gezien zal het het dan allemaal waard geweest zijn.

  #10203838 Quote

  34 en 2 miskramen gehad. Bewust geen onderzoek gedaan omdat hier vaak niks uit komt en lang duurt. Nu 18 weken zwanger.

  Vriendin van mij 34, totaal 8 miskramen gehad en nu net bevallen van de 3de. Wel onderzoek gedaan, kwam niks uit.

  Sterkte!

  #10203839 Quote

  34 en 2 miskramen gehad. Bewust geen onderzoek gedaan omdat hier vaak niks uit komt en lang duurt. Nu 18 weken zwanger.

  Vriendin van mij 34, totaal 8 miskramen gehad en nu net bevallen van de 3de. Wel onderzoek gedaan, kwam niks uit.

  Sterkte!


  AngelaDev
  Bijdrager
  #10204127 Quote

  Dank dames voor jullie reactie, het stelt me enigszinds een beetje gerust. Wel heftig om jullie verhalen te lezen!

   

  Ik ben 15 jaar geleden gediagnotiseerd met Graves inderdaad, maar dat is altijd redelijk stabiel, waardes zijn netjes. Sinds mijn zwangerschap waren de mg aangepast naar boven en inderdaad zou ik iedere maand bloed moeten prikken.

   

  Ik krijg vrijdag een echo om te kijken of alles weg is en hopelijk komt mijn cyclus weer gauw op gang. Ik ben er nog relatief nuchter onder, maar t drukt wel een beetje een stempel op de eventuele derde zwangerschap denk ik. Dat je erg op je hoede bent, terwijl dat ‘t laatste is wat ik wil! 😊

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen