Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Missed abortion??

 • Auteur
  Berichten

 • MevrouwtjeBianca
  Bijdrager
  #5733020

  Hallo,
  Ik ben sinds September vorigjaar gestopt met de pil. Vanaf deze tijd is mijn menstruatie wisselvallig vaak zit er zo’n 5 tot 6 weken tussen maar het varieert. 20 maart was mijn laatste 1e menstratie dag en tot op heden nog niet ongesteld geworden. Wel had ik 1 tot 1,5 week geleden buikpijn dat gevoel leek op menstruatie dus ik dacht nou gaat het los breken. Maar aangezien ik erg gespannen borsten had heb ik toch maar een zwangerschaptest gedaan deze bleek positief met een licht streepje, de dagen erna heb ik meerdere testen gedaan ook van clear blue deze gaf 2-3weken zwanger aan. Intake afspraak gemaakt met de verloskundige deze zou volgende week plaatst vinden. Zei vertelde me doordat 20maart laatste menstratie was ik nu ongeveer 7 weken zou moeten zijn. Maar aangezien ik opeens geen gespannen borsten meer voelde en verder ook totaal geen zwangerschapsverschijnselen vertoon maakte ik me zorgen en koos ik voor een vervroegde echo. Gister is er een uitwendige en inwendige echo gemaakt, de baarmoeder lag erg ver het was dan ook lastig te zien. Maar helaas konden ze niks vinden ze vertelde dat de baarmoeder rand er gekarteld uitzag en voorspelde een missed abortion. Ik weet nu niet wat ik hier van moet denken, ik heb totaal geen bloed verlies maar voel ook geen verschijnselen maar toch geven de testen positief aan. Over 2 weken moet ik terug komen voor een echo. Zal er dan een latere eisprong hebben plaats gevonden dat ik eigenlijk nog maar 2 a 3 weken zou zijn ? Dat er daarom niks te zien is… of is de gekartelde baarmoederrand echt onrustig en foute boel? Ik ben benieuwd of er meerdere mensen in deze situatie hebben gezeten?  Ik hoop echt als nog dat over 2 weken iets  te zien is ik hoop het zo graag!


  Lisje90
  Bijdrager
  #5733058 Quote

  Missed abortus houdt in dat het vruchtje is gestopt of er iets anders mis is gegaan maar je lichaam het niet uit zichzelf heeft afgestoten. En het dus nog in je baarmoeder zit.

  dat je testen positief blijven dat klopt het hormoon blijft namelijk nog enige tijd in je lijf en dus ook in je urine.

  qua gekantelde baarmoeder kan ik je helaas niks aan info over geven

   

  sterkte! En ik hoop dat het gewoon nog te klein voor je is geweest om te zien! Het kan altijd dat je later wordt bevrucht ik dacht ook 8 weken vanaf menstruatie betekend maar op echo bleek 6.5

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct