Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Misselijk 🤢

 • Auteur
  Berichten

 • Thaii
  Bijdrager
  #10257396

  Hoi dames ik ben zwanger ongeveer 7 weekjes 

  mij heb zo een moeite met eten van wegen de misselijkheid ik drink wel goed maar ik vind het maar lastig omdat alles was ik eet of trek in heb er misselijk van word en elke dag misselijk in me bed lig soms ben ik zelfs aan het hyperventileren.. heeft iemand misschien tips en ideetjes wat ik zou kunnen doen betreft het eten mijn dank is groot.!♥️🙏🏽


  Marijeee
  Bijdrager
  #10257404 Quote

  Het enige wat bij mij hielp was het eten van een groene appel. Telkens kleine stukjes zodat je maag niet meer is, daar werd ik nog misselijker van.


  Happybee
  Bijdrager
  #10257416 Quote

  Op de heftige dagen kun je een suprimal reistabletje nemen. Dat heeft mij er echt doorheen gesleept! Gewoon te koop bij Kruidvat. 

  Succes! X 


  ValerieVO
  Bijdrager
  #10257417 Quote

  Ik nam “vsm okugest” op aanrader van de verloskundige! Het is homeopathisch en hielp mij super! 😊

  #10257422 Quote

  Je kunt bij je huisarts emesafene vragen. Zijn tabletjes. 

  Verder kleine beetjes eten en zouden hazelnoten en gemberthee helpen. Bij mij niet, maar bij sommigen wel. 

  Sterkte 👍


  Liez
  Bijdrager
  #10257436 Quote

  Na 3 dagen niks binnen kunnen houden heb ik emesafene zetpillen gekregen. 1 dag 2 pillen en ik was ervan af. Ik ben sindsdien ook niet meer misselijk geweest, ik weet niet of het met de pillen te maken heeft of gewoon een gelukje. 🤭 Sterkte!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Facha
  Bijdrager
  #10257446 Quote

  Ik ben nu zo’n 2 weken beroerd (ben nu 8,2 weken) Maar sinds afgelopen weekend houd ik ook werkelijk waar niks binnen, zelfs geen slokje water. Ik heb gister emesafene zetpillen gekregen van de huisarts dus hoop dat die snel zijn werk gaan doen. 
  Ik zou proberen kleine hapjes en slokjes te nemen en mocht dat echt niet lukken gewoon aan de bel trekken bij je huisarts.

  Succes en beterschap 


  Thaii
  Bijdrager
  #10257568 Quote

  Dankjewel meiden super fijn dat jullie alle tips met mij delen ik ga zeker aan de bel trekken ! 
  ♥️♥️♥️

  #10257615 Quote

  Ja klote he!!! Ik ben bijna 33 weken en ben het nog steeds…. Wil je niet ontmoedigen hoor haha, bij de meeste gaat het vanaf een week of 13-14 weg. 

  Bij mij hielp gemberthee juist echt NIET. Ik moet er nog steeds niet aan denken of ik hang al boven de wc…. 

  Bij alles wat je wel kan eten en binnen houden geldt wel, tenminste in mijn geval, neem hele kleine hapjes en doe er lekker lang over. Zo lang ik eet, is er niks aan de hand. Maar vooral in die eerste weken hield ik het bij hele vlakke smaken. Denk aan crackers met dun laagje smeerkaas, vanillevla, roomijs (zalig, hielp zooooo goed tegen de misselijkheid) en dan dus echt met een theelepel hapjes nemen. Maar ook meloen deed ik goed op. Avondeten kon ik enkel wat rijst verdragen en eventueel beetje groentes. 

  Sterkte!!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct