Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Misselijk

 • Auteur
  Berichten

 • Biancavvdr
  Bijdrager
  #10219286

  hallo allemaal,

  ik ben sinds december gestopt met de pil sinds doen een onregelmatig cyclus de ene maand menstruatie andere niet dus kan niet goed bij houden. Ik heb mijn menstruatie nimeer gehad sinds maart we hebben wel Wat geklutst maar sinds deze Week ben ik nogal misselijk en moe en gevoel van braken en mijn vriend zegt dat mijn borsten wat gespannen staan  ben nogal smorgens misselijk of als ik uit de auto kom zou het eens prijs kunnen zijn?of iets anders ik zou een test doen maar bang voor weer een negatief resultaat heb ook het gevoel dat ik vaker moet plassen dat net mijn menstruatie er wilt door komen heb ik het gevoel als ik naar de wc ga maar nx.


  Julie-V
  Bijdrager
  #10219294 Quote

  Hoi, 

  Ik adviseer je toch een test te gaan doen, dan weet je het zeker. Ik zelf ben ook in maart voor het laatst ongesteld geworden en in juni zwanger geraakt. 


  Sandra vdp
  Bijdrager
  #10219323 Quote

  Inderdaad testen, dan heb je zekerheid!

  Bij mij was het al 2 weken pijnlijke gespannen borsten, misselijk en overtijd en toch niet zwanger. Was een teleurstelling, maar anders had ik dagenlang valse hoop gehad. Ik hoop dat je gewoon een positieve test hebt, maar het geeft in ieder geval duidelijkheid.


  Mevrouwtje
  Bijdrager
  #10219435 Quote

  Klinkt wel als zwangerschapssymptomen. Maar soms kan je lichaam je ook goed voor de gek houden. Ik zou idd ook gewoon lekker gaan testen alleen dan heb je duidelijkheid. Ben benieuwd, hoop het voor je! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct