Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Misselijk 7

 • Auteur
  Berichten

 • Kimmmyyyyy
  Bijdrager
  #10297866

  Hallo iedereen. Ik weet sinds vrijdag ochtend dat ik zwanger ben. Kan het kloppen dat ik nu al erg misselijk kan zijn? Gisteravond werd ik ineens zo beroerd met gevolg dat ik 1 uur later boven de wc hing. Nu weet ik dat de griep ook rond gaat. Ik voel me nog steeds niet helemaal fit. Misselijk en gewoon niet lekker. Hoe verder de dag komt hoe beter ik me wel ga voelen. Kan dit nu al van de zwangerschap komen? Of is dit gewoon een griepje? 

  En nog 1 vraag. Mijn laatste zwangerschap ging mis met 12,5 week. Zijn er meer die nu best wel bang zijn? Mag je eerder komen voor een echo? Of blijft alles het zelfde ? 


  PippaLotta
  Bijdrager
  #10297871 Quote

  Ik was ook misselijk met 4 weken, dus dat kan best idd.. Tis even afwachten want niemand kan deze vraag met zekerheid voor je beantwoorden. Hopelijk gaat het meevallen voor je!

  Je kan natuurlijk je verloskundige bellen en vragen of je een vroege echo mag ivm je miskraam de vorige keer. De ene praktijk doet het makkelijk en de andere praktijk niet.

  #10297872 Quote

  Ik was ook vrij vroeg misselijk maar ze zeggen dat het ergste na 12 weken voorbij is


  Kimmmyyyyy
  Bijdrager
  #10297893 Quote

  Bij de eerste 2 was ik af en toe keer misselijk! Bij de 3e wat niet goed ging ook dagelijks.. en nu denk ik alweer.. hmm even afwachten dus hoe het gaat.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct