Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Misselijk

 • Auteur
  Berichten

 • Kimmx
  Bijdrager
  #10390000

  Hoihoi, ik ben 6 weken zwanger en de misselijkheid is begonnen.. niet normaal. Ik heb ook echt weinig eetlust. Ik eet kleine beetjes en meer crackers enzo.. de rest krijg ik echt bijna niet naar binnen.

  heeft iemand tips tegen die misselijkheid. 😖

  #10390005 Quote

  Bij mij werkte vanillevla erg goed. Hele dag was ik snoepjes aan het sabbelen. Werkt ook wel. Ik had er tot 14 weken last van. Daarna ging t weer beter


  StephW
  Bijdrager
  #10390011 Quote

  Kleine beetjes eten. Als het echt heel erg wordt, kun je denken aan gembercapsules geloof ik, of via de huisarts medicatie krijgen. Je verloskundige heeft wellicht ook nog goede ideeen.


  Maankindje
  Bijdrager
  #10390012 Quote

  Ik denk dat het per persoon verschilt, maar bij mij kon een handje naturel chips of een paar slokken cola light wonderen doen. Klinkt super slecht natuurlijk haha, maar het hielp me wel het eerste trimester door.

  #10390015 Quote

  Overgeven lucht enorm op. Ik ben beide zwangerschappen tot het eind toe overgegeven

  #10390021 Quote

  Ik ben ook 6 weken zwanger en misselijk of weeig gevoel. Ik heb nog geen idee wat mij helpt. Is wel enorm vervelend he.

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  Kimmx
  Bijdrager
  #10390022 Quote

  Ja echt heel vervelend.. pff maarja ik ben ook nog aan het uitvinden hoe het iets minder wordt 🙈 heb ook bijna nergens trek in en zin.

  #10390035 Quote

  Op succes! Ik ben nu 8 weken en ook al ruim twee weken misselijk. Het is lastig te zeggen wat helpt. Beetje uitproberen. In mijn eerdere zwangerschap had ik het ook heel erg. Eten voor het slapen en bij opstaan hielp mij wel. Ik heb nu een kippensoepje, want avondeten lukt niet zo.


  Tataartje1
  Bijdrager
  #10390717 Quote

  Ik ben met mijn laatste zwangerschap tot 23 weken misselijk geweest. Wat voor mij werkt was zorgen dat er altijd wat in de maag zit. De hele dag door kleine beetjes eten en daar al mee beginnen voor je opstaat en nog in bed ligt (ik had zelfs een pak creakers naast me bed liggen zodat ik snachts nog een creakertje kon eten). En ja wat eet je dan? Gewoon waar je trek in hebt. Heb van alles geprobeerd maar niks hielp echt beter tegen de misselijkheid. Ik vermeed wel alles wat maagzuur kan veroorzaken… koffie, suiker enzo…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct