Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moe maar niet slapen overdag

 • Auteur
  Berichten
 • #10411026

  Mijn zoontje is ondertussen 4 maanden oude, hij slaapt nog lekker bij ons op de kamer en dit is een beetje hoe een dag eruitziet bij mij thuis.

  21.00 gaan we lekker op bed slapen we lekker door tot 5.00/5.30  door in de ochtend dan worden we wakker voor een voeding, hierna gaan we weer slapen voor nog een klein uurtje 7.00 dan worden we wakker van papa want hij moet naar het werk. Tussen 8.00 en 8.30 brengt mama zoontjelief weer naar bed en slaapt hij tot een uur of 10. Vanaf 10 uur verdoemd mijn zoontje om te gaan slapen pas na 17.00 lukt het slapen weer. Dus tusseb 16.00 en 17.00 geef ik het nog een kans om hem te bed te leggen en maak ik hem weer wakker tussen 18.30 en 19.00 om later om 21.00 weer op bed te gaan.

  Ik heb voor mijn gevoel alles al geprobeerd om hem te laten slapen smiddags, inbakeren, flesje geven/voeden, wiegen, de kamer is donker, het is een rustige omgeving. Hem in slaap laten sabbelen en dan wegleggen. Maar niets lijkt te werken en heb ik het idee dat ik maar moet accepteren dat hij smiddags niet gaat slapen ik ben hier al 3 maanden mee bezig. Er waren momenten waarop het goed ging en dit lukte. Hij geeft de slaapsignalen en probeer hier elke x weer op in te spelen maar ik raakt nu echt wel wat gefrustreerd dat ik het gevoel heb van falen en vraag mij af wat ik fout doe.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct