Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moeder op vakantie met dochter maar laat niets hore

 • Auteur
  Berichten

 • Maudd
  Bijdrager
  #10235219

  Mijn partner is gescheiden en heeft uit die relatie een dochter van 8 jaar. Ze verblijft 3 dagen per week bij ons en 4 dagen per week bij haar moeder.

  In de zomer vakantie is zij de eerste 3 weken bij ons en de laatste 3 weken bij haar moeder.

  Tijdens de weken dat ze bij haar vader en mij verblijft heeft ze regelmatig contact met haar moeder en gaat zelf bij haar langs omdat ze haar mist.

  Nu is ze al een week op vakantie naar het buitenland met haar moeder en gezin. Mijn partner heeft een toestemming formulier ingevuld dat ze mee mocht.  Nu heeft hij na 7 dagen nog steeds niet gehoord of ze zijn aangekomen. Dus gister zelf maar even een appje gestuurd of ze er al waren en kregen meteen antwoord dat ze er zijn en dat dochter heel graag met haar papa wil bellen. 

  Vandaag de hele dag op een telefoontje gewacht en tot op heden nog helemaal niets gehoord. Geen telefoontje, geen appje, helemaal niks. 

  Als wij met dochter op vakantie gaan laten wij haar elke 2 a 3 dagen even met haar moeder bellen of wij laten haar een appje sturen. Als wij geen contact hebben dan krijgen wij bij thuiskomt te horen hoe slecht het contact is geweest omdat dochter niet eens mocht bellen. En dat wij daardoor wat slechtere ouders zijn.

  In hun ouderschapsplan staat heel duidelijk dat de ene ouder waar dochter op dat moment bij verblijft het contact met andere ouder niet in de weg staat en het contact zoveel mogelijk te bevorderen. 

  Wij weten even niet meer wat wij hier mee moeten. Zijn er meer mensen die hier last/moeite mee hebben?

  Wij willen zelf liever niet het eerste contact leggen omdat dit op dit moment de verantwoording van haar moeder is. Maar ik zit hier met een erg teleurgestelde en verdrietige vader die zijn dochter al 7 dagen niet heeft gezien  of gesproken.


  Rpl
  Bijdrager
  #10235290 Quote

  Nou ik zal app sturen met wanneer schikt het om te bellen we hebben toen 1 dag gewacht helaas niet gehoord.

  Misschien is daar bereik slecht dat kan ook. Misschien pas bij thuis komt de moeder mee confronteren  van wij moeten altijd laten horen wat en als te laat is krijgen wij het te horen . Waarom wacht jullie zo lang met contsct staat toch in ouderschap plan. 


  Rpl
  Bijdrager
  #10235291 Quote

  Nou ik zal app sturen met wanneer schikt het om te bellen we hebben toen 1 dag gewacht helaas niet gehoord.

  Misschien is daar bereik slecht dat kan ook. Misschien pas bij thuis komt de moeder mee confronteren  van wij moeten altijd laten horen wat en als te laat is krijgen wij het te horen . Waarom wacht jullie zo lang met contsct staat toch in ouderschap plan. plan k zou nirt direct dat  zeggen Kan ook de vakantie verpesten daar in tegen


  Veevee
  Bijdrager
  #10235342 Quote

  Ik snap dat de verantwoording op dit moment bij haar moeder ligt, maar ik zou toch gewoon appen of proberen te bellen. Dan kan de moeder nooit zeggen dat jullie het niet geprobeerd hebben.

  Op het moment dat zij dan niet reageert weet je in ieder geval dat het niet aan jullie ligt en jullie er alles aan hebben gedaan om contact te houden in de vakantie! Be the bigger person!


  poezelig
  Bijdrager
  #10235411 Quote

  Als ik de vader was zou ik zelf appen/bellen, dit is een kleine moeite toch? En als ik de vriendin van vader was, dan zou ik mij er niet mee bemoeien. Dat vader nu al een week verdrietig is, heeft hij ook wel voor een groot gedeelte aan zichzelf te danken. Hij had veel eerder al kunnen appen/bellen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct