Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moeder Van 3 Gezocht Ervaringen

 • Auteur
  Berichten
 • #10599178

  Hey,

  Wij zijn gezegend met 2 gezonde jongens van bijna 3 en 5. Nu zitten wij te fantaseren over hoe het zou zijn met nog een kleintje erbij (mocht dit ons gegund zijn uiteraard).

  Ik ben vooral heel benieuwd naar de ervaringen. Hoe is het om 3 kinderen te hebben? Wat zijn de positieve kanten? En ook de negatieve kanten zouden wij willen weten.

  Wij zouden vanaf zomer 2023 willen proberen denken wij, zodat de jongste op de basisschool zit wanneer eventueel een derde wordt geboren.

  Liefs een mama


  Magzie
  Bijdrager
  #10599706 Quote

  Wij hebben 3 kids, 2 jongens en een meisje. Het is hartstikke leuk, ik vond de overgang van 1 naar 2 persoonlijk veel pittiger dan van 2 naar 3. Ze kunnen het ook redelijk goed met elkaar vinden haha, los van de broer/zus ruzies. Qua negatieve kanten…. tja geen idee eigenlijk. Mijn eerste 2 kinderen zitten qua leeftijd vrij dicht bij elkaar, dat kan wel eens lastig zijn maar staat los van onze 3e. Het huis is vaak een rommeltje, dat heb ik bij onze 3e wat meer kunnen loslaten😅 het is niet altijd rozengeur en maneschijn maar dat is het nergens, ongeacht het aantal kinderen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct