Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moederfiets voor dikke moeder

 • Auteur
  Berichten

 • Fabelachtig
  Bijdrager
  #10452950

  Hallo allemaal!
  Mijn zoontje is nu 7 maanden en ik zou heel graag lekker met hem gaan fietsen. Nu ben ik zelf vrij dik, en lijkt het me, ondanks een lage instap van moederfiets, heel krap met een zitje voorop. Is er een andere manier om je kindje voorop mee te nemen? Zijn hier meer dikke moeders die dat probleem hebben? Hoe hebben jullie dat opgelost?
  Bedankt alvast!

  #10452956 Quote

  Is een bakfiets en optie?
  Die heb ik zelf, al zij het ziet voor deze reden. Maar dat heb je natuurlijk niets voor het stuur dus ruimte zat


  Plientje
  Bijdrager
  #10453003 Quote

  Ik zelf ben ook niet slank en ik heb gekozen voor een fiets waar het stuur een stukje naar voren staat en daar het kinderzitje op zit, zo zit er meer ruimte tussen waardoor je makkelijker tussen past. Ik weet niet of dat een optie voor je is

  Succes met de keuze!


  ibbeltje
  Bijdrager
  #10453046 Quote

  Ik ben ook niet de slank te en heb de Cortina family e-common. Deze is elektrisch maar ook verkrijgbaar in een niet elektrische variant. En dat past prima met een voorzijde ervoor


  Plopsa
  Bijdrager
  #10453059 Quote

  Ik hen zelf maat 50. Ik gebruik en gewone fiets met zitje voorop. Erop en eraf is een slag. Eenmaal mn derrière op het zadel merk ik er helemaal niks meer van. Lekker touren!

  Er zijn speciale fietsenwinkels met probeer routes. In ede zit er iig eentje. Misschien kun je eens proberen wat voor jou werkt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct