Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moederfiets

 • Auteur
  Berichten
 • #10294922

  Hoi, 

  Ik zoek een fijne moederfiets zodat ik kan fietsen met ons 10 maanden oude zoontje. 

  Ik ben benieuwd welke jullie aanraden😁


  Niempje
  Bijdrager
  #10294949 Quote

  Hoi,

  Wil je echt grote stukken gaan fietsen of korte stukjes om weg te brengen etc?

  Bij de fietsenwinkel adviseerde ze mij voor grote stukken om geen mama fiets te kopen. Deze dingen zijn echt gigantisch zwaar en je trapt je een bult.

  Ik heb een gewone fiets gekocht met goede instap en hebben er een dubbele standaard op laten zetten.

  #10294958 Quote

  Ik heb de Gazelle Bloom. Erg fijne fiets! Wel zwaar natuurlijk, maar fietsen met een kind is sowieso zwaar. Voegt meteen 10kg of meer aan je fiets toe.


  Dako
  Bijdrager
  #10294961 Quote

  Mij werd een Cortina transport fiets aangeraden, en hier ben ik erg blij mee. Ik heb het mandje voorop eraf gehaald en het kinderzitje erop, als de kleine groter wordt wissel ik het weer om. Geen dure fiets, fietst lekker (niet zwaar) en als je kind groter is heb je er ook nog wat aan. Stuur kun je trouwens vastzetten en er zit ook een standaard in het midden op (dan kun je je kindje makkelijk vastzetten en valt de fiets niet om).

  #10294974 Quote

  Ik ben heel blij met onze Batavus 😄


  NicolientjeP
  Bijdrager
  #10294980 Quote

  Ik heb de BSP La Dolce Vita met 7 versnellingen. Ontzettend blij mee en vind het totaal niet zwaar fietsen. Ook als ik hem niet meer gebruik met een stoeltje is het een prima transportfiets, kan er dus nog jaren mee vooruit. Als ik jou was zou ik zo veel mogelijk fietsen testen, met en zonder stoeltje.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10294984 Quote

  Ik hoorde onlangs van een vriendin dat de Hollandia Infinit E-bakfiets een topper is. Hij was niet zolang geleden in de aanbieding bij de AH (volgens mij nu niet meer). Ik weet niet of je echt opzoek bent naar een moeder fiets of dat je een bakfiets ook wat vindt? Deze is ook elektrisch dus minder hard trappen haha. Qua prijs is de fiets wel wat duurder natuurlijk. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct