Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moeders omgeving Veenendaal

 • Auteur
  Berichten

 • Carmen Drost
  Bijdrager
  #10199434

  Hallo moeders!

  Ik ben inmiddels trotse moeder (29) van een dochter van bijna 6 maanden. Ze doet het super goed en we zijn helemaal gelukkig!

  Nu vraag ik mij af of er moeders uit de omgeving Veenendaal op dit forum zitten die ook behoefte hebben aan contact met vrouwen /moeders die ook een dochter of zoon hebben in dezelfde leeftijd om eventueel een band mee op te bouwen.

  Ik merk dat mijn leven nu zo veranderd is waardoor ik geen behoefte meer heb aan sommige van mijn bestaandesociale contacten (dit klinkt heel hard hihi maar jullie snappen vast wat ik bedoel)

  Wie weet!

  #10199481 Quote

  Ik woon in Bennekom en werk in Veenendaal. En heb een dochtertje van 7 maanden! Lijkt me erg leuk om in contact te komen.


  Carmen Drost
  Bijdrager
  #10199520 Quote

  Leuk! 

  Heb jij enig idee hoe ik je nu een privé bericht kan sturen? 😂..

  #10199522 Quote

  Hoi! Hier ook een moeder uit ’t veen. Ik ben zelf 26 en heb een zoon van 6 maanden. Lijkt me ook erg leuk om andere moeders te leren kennen met kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd. 

  #10199529 Quote

  Hoi!

  Wat leuk. 

  Ik ben ook 26 en heb een dochter van 11 maanden. Kom uit Ede.


  Carmen Drost
  Bijdrager
  #10199542 Quote

  Wat leuk dat er reacties op mijn bericht gekomen zijn! Graag kom ik in contact met jullie! En jullie misschien ook weer met elkaar..

  Alleen dit is de eerste keer dat ik via dit forum een bericht geplaatst heb en heb dus geen idee of ik jullie, en hoe ik jullie, een privé bericht kan sturen. Weten jullie dat? 😆

  #10199547 Quote

  Ik heb geen idee :O heb je Facebook? Want dan kan ik je daar wel even toevoegen.

  Ik merk zelf ook dat ik ’t erg leuk vind om contact te hebben met dames die ook een kleintje hebben. Het is zo leuk om ervaringen te delen. En hoe leuk mijn kindloze vriendinnen onze zoon ook vinden, sommige dingen snappen ze dan toch niet zo. 

  #10199579 Quote

  Hee wat leuk! Ik kom uit Barneveld, telt ook nog wel een beetje als in de buurt toch 🙈 Ik ben 23 en heb een zoontje van 5 maanden. Zou het heel leuk vinden om met jullie in contact te komen! 

  #10199613 Quote

  Misschien een e-mail adres aanmaken en zo een groepsapp starten?

  Ik heb geen Facebook oid haha.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct