Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moeders voor Moeders

 • Auteur
  Berichten

 • Blondiem
  Bijdrager
  #10400566

  Wie heeft er ervaring met MvM…
  Waarom zou je er wel of juist niet aan mee werken?


  Jolisa
  Bijdrager
  #10400582 Quote

  Hoi,
  Ik doe er aan mee omdat ik via iui met hormoon spuiten zwanger ben geworden.
  Dat was dan ook voor mij de reden om mee te doen.
  Groetjes

  #10400592 Quote

  Ik heb de eerste keer wel meegedaan en de tweede keer niet. Het is echt maar een kleine moeite en je kunt veel vrouwen helpen. De reden dat ik de tweede keer niet mee heb gedaan is omdat ik (weer) zo hard over moest geven dat ik telkens in mijn broek plaste. Zo was er dus weinig op te vangen 😉


  MoesjeSharel
  Bijdrager
  #10400604 Quote

  Ja beide keren meegedaan. Kleine moeite voor zo’n mooi doel.


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10400614 Quote

  Ik heb meegedaan omdat ik het een fijn idee vond om vrouwen te helpen die moeite hebben met zwanger worden. Ik was heel misselijk en vond het wel een opgave eerlijk gezegd. Ik weet dus niet of ik het bij een tweede zwangerschap weer zou doen. Heb ook een beetje het gevoel dat het dan niet meer ‘hoeft’ omdat ik al een steentje heb bijgedragen. 


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10400636 Quote

  Ja 2x meegedaan. Ik gun iedereen een kindje en heb het geluk dat het ons makkelijk gegeven is. Met zo’n kleine moeite kun je helpen dat voor een ander ook waar te maken. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Nomade
  Bijdrager
  #10400637 Quote

  Ik doe op dit moment mee. Ik ben zelf 2x zwanger geraakt door iui met hormonen. Dankzij moeders voor moeders kan pregnyl gemaakt worden.
  Je krijgt elke week 8 flessen die je per dag vult. Het is een kleine moeite voor heel veel geluk. Jij kan het verschil maken voor kinderloze moeders, dat is toch prachtig!


  Lievelott
  Bijdrager
  #10400647 Quote

  Ik kan zelf geen reden bedenken om niet mee te doen. Daarom ben ik zelf vorige week gestart. Praktisch en leuk is het niet, maar je kunt er op een eenvoudige manier andere mensen mee helpen, dus voor mij was de keuze snel gemaakt.


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10400650 Quote

  Ik heb het wel gedaan. Of ik nou m’n plas door de wc spoel of in een fles doe.. Ik kreeg geloof ik 4 flessen die ik mocht vullen en ze zei dat het ook prima was om alleen ’s morgens op te vangen.
  Moest wel even een oplossing zoeken om die flessen om te wisselen. Hier staan ze best opvallend in de straat. Dus hebben we dat bij de verloskundige gedaan. 😊 Het is maar een kleine moeite en je kunt er andere stellen mee helpen die dezelfde wens als jou hebben 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct