Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moeders zonder moeder

 • Auteur
  Berichten

 • EkiaamLood
  Bijdrager
  #10337938

  Hoi hoi,

  ik ben nu in verwachting van mijn tweede zoontje. Toen ik 22 weken zwanger was overleed mijn moeder, aan de gevolgen van kanker, na een ziekbed van 7 weken. 
  Ik mis haar ontzettend. Ze was een oppasoma voor mijn oudste en stond veel klaar in raad en daad.

  zijn er meer moeders zonder moeder? Hoe gaan jullie met alles om?

  liefs! 

  #10337954 Quote

  Mijn moeder is een tijd geleden overleden (2014) en nu sinds ik een kleine meid heb( dec 2019) merk ik dat op speciale gebeurtenisen haar heel erg mis


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10337964 Quote

  Gecondoleerd nog! 

  Mijn moeder is afgelopen oktober overleden, ze was al jaren ziek en onze band was daardoor heel moeizaam. We hadden eigenlijk weinig contact. Haar laatste maanden waren verschrikkelijk, ze was er zo slecht aan toe fysiek en mentaal. Maar wel ‘fijn’ dat we elkaar toen eigenlijk nog veel hebben gezien. Ruim 2 maanden daarna werd ik zwanger van ons eerste kindje, na ruim 2,5 jaar proberen, en ben nu 29 weken. 

  Hier dus eigenlijk een heel ander verhaal, geen oppasoma, geen raad en daad.. maar toch vind ik deze tijd soms ook moeilijk. Maar meer dat ik soms denk, mijn moeder heeft dit ook allemaal gedaan: kleertjes gekocht, mijn naam bedacht, gefantaseerd over haar leven met mij.. en tóch is het allemaal gelopen zoals het is gegaan.. Dat maakt me wel verdrietig soms. 

  Het lijkt me heel pittig om je moeder in deze tijd te moeten missen terwijl jullie band dus heel goed was. Veel sterkte de komende tijd! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct