Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mogelijke Bbm Of Miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • freragon
  Bijdrager
  #10402351

  Hey allemaal! 

  Ik ben er maandag achtergekomen dat ik zwanger ben. Ik zat op dag 80 van mijn cyclus, twee weken geleden (en daarvoor ook nog) waren alle testen negatief. Ik was dus best verbaasd met zo’n lange cyclus. Het is ook ongepland en de toekomst ermee is nog heel onzeker met erg moeilijke keuzes om te maken. 

  Om deze reden mocht ik gelijk al komen voor een echo. Er was niets te zien, en zij gaan er van uit dat ik 11 weken zwanger ben (terwijl dit onmogelijk is..) daarom ook direct naar het ziekenhuis om een bbm uit te sluiten. En ze zijn anders bang voor een miskraam. 

  Bij het ziekenhuis ook niets te zien op de echo en in mijn bloed was een erg prille zwangerschap te zien. In mijn ogen lijkt dit normaal, want volgens clearblue zou ik ook 3/4 weken zijn en twee weken geleden was de test nog negatief. Maar nee, zij zijn 100% zeker dat deze zwangerschap niet goed is. 

  morgen moet ik weer heen voor een echo en om te kijken of mijn hcg hoger of lager is… erg spannend dus. 

  Ik had van maandag t/m woensdag flinke krampen in mijn onderbuik en een trekkend naar gevoel achter mijn schaambeen. Ik dus erg bang voor een mk. 

  Sinds gisteren zo goed als geen pijn meer en voel me verder best prima. Hele lichte zwangerschapssymptomen en nog wel opgezwollen borsten maar verder alsof er “niks aan de hand is”. 

  Ik ben ook gewoon erg bang dat het al fout is gegaan… maar ik heb geen bloedverlies oid. 

  Iemand een idee?:(

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct