Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Morgen TESE.. Zo zenuwachtig

 • Auteur
  Berichten

 • Pimpeloentje
  Bijdrager
  #10497344

  Goh.. 1:31 alweer

  Ik had nog zo met mezelf afgesproken dat ik vanavond vroeg zou slapen omdat we morgenochtend al vroeg naar het UMCG moeten rijden (een rit van iets langer dan een uur).

  Morgen heeft mijn vriend zijn tese behandeling. We zijn al dik 2,5 jaar bezig met het krijgen van een kindje. Elke keer hopen en elke keer teleurgesteld worden herkennen vast meerdere van jullie. Maar morgen krijgen we dan echt officieel te horen of er nog iets te hopen valt. Zullen ze zaadcellen vinden of niet… Ik durf er bijna niet aan te denken bang dat ik de uitkomst beïnvloed, hoe dom dat ook klinkt als ik het zo typ.

  Maar het is ook een soort zelfbescherming. Het ene moment denk ik ach… Ik heb er ook wel vrede mee als het niet zo mag zijn en het andere moment sta ik bijna te janken als ik babykleertjes in de winkel zie hangen of als ik op m’n kleine neefje moet passen.

  Van de week droomde ik dat ik zwanger was. Ik had het eerst zelf niet door maar ik werd wat dikker, had meer honger en voelde me niet helemaal fit. Tot ik plots allemaal schopjes in mijn buik voelde. Het meest magische gevoel ooit. En toen wist ik het meteen, ik ben zwanger! Ik vertelde het gelijk aan iedereen en was door het dolle heen. Maar daarna werd ik wakker in mijn droom. Ik sliep dus in het echt nog maar droomde dat ik wakker werd. Ik was in slaap gevallen in het UMCG terwijl ik aan het wachten was op de uitslag van de tese en gelijk daarna kregen we het slechte nieuws dat er geen zaadcellen gevonden waren. Toen ik uiteindelijk in het echt wakker werd heb ik me de hele dag ellendig gevoeld en nu ben ik bang dat me morgen hetzelfde nieuws staat te wachten. We gaan ’t zien…

  Het is ondertussen alweer 10 minuten later e m’n maag knort. Ik loop dus eerst maar weer even naar de keuken om wat te eten en zal daarna voor de 30e keer een poging doen om te slapen. Het even van me afschrijven heeft in ieder geval geholpen.

  Liefs, en welterusten 😘


  DikkertjeDap
  Bijdrager
  #10497358 Quote

  Heel heel heel heel heel veel sterkte/succes vandaag! Ik snap dat je hier niet lekker van slaapt en er is ook weinig wat ik eerlijk zou kunnen zeggen om het beter te maken behalve dan dat ik het ook wel heel spannend vind voor jullie en natuurlijk hoop op een goede uitkomst.

  #10497365 Quote

  Heel veel succes
  Wij hebben in hetzelfde schuitje gezeten en slapen lukt dan zeker niet en dat is ook echt niet gek
  Hoop voor jullie op een goede uitkomst!


  Pimpeloentje
  Bijdrager
  #10497370 Quote

  Heel heel heel heel heel veel sterkte/succes vandaag! Ik snap dat je hier niet lekker van slaapt en er is ook weinig wat ik eerlijk zou kunnen zeggen om het beter te maken behalve dan dat ik het ook wel heel spannend vind voor jullie en natuurlijk hoop op een goede uitkomst.

  Dankjewel ❤️

   


  Pimpeloentje
  Bijdrager
  #10497371 Quote

  Heel veel succes Wij hebben in hetzelfde schuitje gezeten en slapen lukt dan zeker niet en dat is ook echt niet gekHoop voor jullie op een goede uitkomst!

  Dankjewel! Hoe is het bij jullie afgelopen? Ik merk dat er niet veel te vinden is over mensen die hetzelfde meemaken. Over ‘problemen’ bij de vrouw zijn veel ervaringen geschreven maar je leest niet veel over als er iets mis is bij de man. 

  #10497477 Quote

  Hopelijk is het vandaag meegevallen voor jullie
  Bij ons is uiteindelijk goed verlopen
  Eerst icsi behandeling gehad zonder tese want in eerste ziekenhuis dachten ze dat moest kunnen maar daar kwam helaas geen bevruchting dus geen terugplaatsing uit.
  Toen doorgestuurd na gespecialiseerder ziekenhuis en daar icsi met tese gehad en daar kwamen wel bevruchtingen uit.
  Kwaliteit was nog niet super maar goed genoeg dus bruikbaar
  En toen bij de 3e terugplaatsing is er een embryotje blijven zitten en daar ben ik nu 24 weken zwanger van.
  Dus geef je hoop niet op.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct