Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Morningafter Pil Met Borstvoeding

 • Auteur
  Berichten

 • Elmaya
  Bijdrager
  #10150288

  Hallo allemaal,

   

  Heb net contact gehad met mijn man maar het is helaas fout gegaan bij ons. Wij doen het namelijk met een condoom en toen hij klaar was is er toch wat uit de condoom naar buiten gekomen. Ik heb een dochtertje van 15 maanden en ze krijgt bv. Ze is ook geen super goede eter ofso en uit een fles drinken doet ze ook niet. Dus kolven heb ik ook nooit gedaan. Nou wil ik een morning after pil gebruiken maar weet ik niet wat voor effect het kan hebben op mijn dochter ? Wat moet ik doen kan iemand mij ALSJEBLIEFTTT helpen :(. 

  Alvast super erg bedankt…

  #10150297 Quote

  Ik denk dat je voor dit soort vragen bij de huisarts of de apotheker moet zijn. Zij kunnen je precies vertellen hoe en wat. 


  Klijn
  Bijdrager
  #10150305 Quote

  Morning after pil wordt afgeraden tijdens BV. Er zijn maar weinig pillen die je wrl mag als je bv geeft, omdat er allerlei hormonen in zitten die in je melk terecht komen. De morning after pil is een echte hormonenbom dus zou ik zeker niet nemen in jouw geval…


  MomOfAGirl-
  Bijdrager
  #10150484 Quote

  Ik heb dit ook gehad en mocht 8 uur lang geen borstvoeding geven. Ik kolf wel en had hierdoor genoeg in huis en tijdens die 8 uur gekolfd en dat weg gegooid. Het is wel moeilijk op te lossen als je kindje geen fles pakt. Maar ik zou zeker niet voeden, nadat je die pil heb ingenomen. 


  Elmaya
  Bijdrager
  #10150624 Quote

  @momofagirl- 

   

  ik heb het inderdaad ook ingenomen en ben het steeds aan het afkolven heb toch voor der wat afgekolfd ervoor zodat ze toch met moeite wat naar binnen krijgt. Maar nou ben ik nieuwsschierig he, na die 8 uur hoe is dat toen bij jou verlopen ?


  MomOfAGirl-
  Bijdrager
  #10150719 Quote

  Ik had de pil genomen om 15:00 in de middag. Mijn dochter krijgt de laatste voeding om 21:00 en slaapt dan tot de volgende ochtend. In de ochtend heb ik haar gewoon weer gevoed. Mijn borstvoeding is niet terug gelopen(dat gebeurt weleens). Daarna is het gewoon verlopen zoals het daarvoor ging. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct