Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Muffy gehoorbescherming

 • Auteur
  Berichten

 • Babetje
  Bijdrager
  #10179425

  Heeft er iemand ervaring met de Muffy (of andere) gehoorbescherming voor een baby jonger dan één jaar?


  MarloesN
  Bijdrager
  #10194747 Quote

  Ja ik nu! Met de Alpine muffy baby. Zag het onderwerp al een tijdje terug voorbij komen en had m al liggen maar nog niet gebruikt voor mijn zoontje van bijna 6 maanden. Ik heb m met de Pasen gebruikt vanwege omgevingslawaai van een oldtimer rit. Wat een uitkomst! Op een gegeven moment tijdens de pauze had ik de bescherming afgedaan voor het voeden.  Toen na een tijdje de eerste auto’s weer gestart werden en motoren langsreden, schrok de kleine behoorlijk. Bescherming weer opgedaan, en geen probleem!

  Ik vind wel dat de hoofdband wat strak zit. Er staat op de verpakking “vanaf 1 jaar” maar ik heb de band zo los mogelijk en dan vind ik m eigenlijk dus nog te strak, voor een hoofdje van nog geen 6 maanden oud dus. Meneer zelf had er trouwens geen probleem mee. Sliep er gewoon lekker mee in de maxicosi.

  Wel wat gepriegel om het goed op te krijgen , de band zit bij hem helemaal omhoog in de kleppen,.op een gegeven moment klapte een klep ook omhoog doordat de band dus niet lekker zat.

  Ik vind het iig een prettig idee dat ik zijn gehoor bij dergelijke evenementen kan beschermen. 


  Emmaa
  Bijdrager
  #10195129 Quote

  Wij hebben de gehoorbescherming van Alpine. Zoon vindt het prima om te dragen, is nu 5,5 mnd. Speelt gewoon lekker door, wel is het zo dat ik hem regelmatig opzet, ook als het niet nodig is zodat hij gewend blijft.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct