Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Multivitamine’s voor de zwangerschap.

 • Auteur
  Berichten

 • MamaMD
  Bijdrager
  #10227021

  Hallo dames,

  Nadat ik zojuist weer ongesteld ben geworden en zeker 1,5 uur heb zitten huilen heb ik bedacht dat ik misschien toch maar multivitamine’s moet gaan nemen ?

  Ik slik wel al dagelijk foliumzuur.

  Welke multi’s zijn aan te raden als je zwanger wilt worden? 

  Groetjes, M


  Klijn
  Bijdrager
  #10227128 Quote

  Naar mijn weten wordt je niet sneller zwanger van het slikken van multivitamines hoor… Het helpt natuurlijk wel om de algemene gezondheid van je lijf te ondersteunen, en in het geval van een zwangerschap, krijg je de benodigde stoffen voor je groeiende kindje ook binnen, maar ik betwijfel of je sneller zwanger raakt door vitamines te slikken.

   

  Dat gezegd hebbende, ik heb gewoon die van davitamon geslikt, de variant met visolie. Heb me er heel mijn zwangerschap prima bij gevoeld!


  Peach
  Bijdrager
  #10227141 Quote

  Ik sluit mij aan bij eerdere reactie over het feit dat het niet help bij het zwanger worden. Maar het is wel zo dat gezond zijn en je goed voelen wel helpt.

  Ik slik de vitaminen van Solgar prenataal. Geen rotzooi en toevoegingen zoals wel bij de meeste anderen. Maar alles wat je nodig hebt.


  Jamram
  Bijdrager
  #10227144 Quote

  Ik vond die Davitamon zo groot dat ik ze met moeite doorkreeg. Ben overgegaan op Gravitamon. Bevalt prima.

  #10227259 Quote

  Ik heb veel forums afgestruind voor tips en uiteindelijk geen gekke dingen gekocht, alleen foliumzuur, omega 3 visolie (niét 3/6) en zink, gewoon Etos merk. Was eerste maand gelijk zwanger maar geen mens die natuurlijk kan ontdekken of dat enig verband houdt. Waarschijnlijk niet, maar het kan geen kwaad!!!


  Maja
  Bijdrager
  #10229374 Quote

  Ik slik ook die van Davitamon met visolie. Voel me er prima bij en hoop dat ik daardoor alles binnen krijg wat in mijn voedingspatroon wellicht kan ontbreken.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct