Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na 3 Weken Nog Steeds Pijn

 • Auteur
  Berichten

 • Juliaaa
  Bijdrager
  #10090325

  Hoi moeders,

  Ik hoop dat er mensen zijn die dit verhaal herkennen of misschien weten wat ik er mee kan/moet.

  Vandaag drie weken geleden ben ik bevallen van een prachtige zoon. Tijdens mijn bevalling is mijn baarmoedermond gescheurd en ben ik ook van binnen gescheurd. Van buiten heb ik geen hechtingen. 

  Op het moment dat het hoofdje stond, zag de gyneacoloog dat ik scheurde langs de ingang van mijn vagina aan beide kanten (van binnen dus, maar omdat het zo strak stond zag hij het) 

  Nu 3 weken later heb ik nog zoveel last van die plek. Het lijkt van onder wel enorm beurs. Het is een drukkend, beurs soms brandend gevoel. Vooral als ik op een zachte bank of op bed zit en na een stukje wandelen. Ook drukt mn maandverband op die plek en dat is ook echt niet fijn..

  Ik ben al bij de verloskundige geweest en die heeft er een hechting uitgehaald, maar ik voel het nog steeds. De hechting aan de andere kant kon ze niet vinden.

  Iemand enig idee of het normaal is dat je na 3 weken nog zoveel last hebt? Moet ik gewoon geduld hebben? Hebben meer mensen nog zo lang na de bevalling last gehad? 

  Ik denk dat ik morgen even de gyn bel voor overleg, maar ben zo benieuwd of meer mensen last hebben gehad.


  PM
  Bijdrager
  #10090328 Quote

  Ik heb geen ervaring hiermee maar ik weet niet of je een kleine zwemband hebt maar als je daar op gaat zitten dan is die plek in het midden van die ring waardoor je dus wel zit maar die plek vrij is, misschien geeft dat verlichting

  En inderdaad gyn bellen want lijkt me niet echt normaal dat het zo voelt..in ieder geval iets om te overleggen.. 

  Ik had een mini scheurtje aan de binnenkant en die hebben ze gehecht voor “de schoonheid”.. deze was oplosbaar dus die kon ik uit zichzelf verliezen of hij lostte op.. misschien is dit bij jou ook gebeurd dat ze hem daardoor niet kan vinden..

  Succes en gewoon gyn bellen en je niet laten afschepen.. beter dat ze (voor de zekerheid) even kijken! 

   


  Juliaaa
  Bijdrager
  #10090329 Quote

  Bedankt voor je reactie 🙂

  Ik weet dat ik er naar moet laten kijken, maar het is wel een beetje zo dat ik niet meer zo goed durf na mijn bevalling. Ik heb zoveel pijn gehad en het idee dat ze er wat inschuiven om te kijken vind ik echt vreselijk. 

  Bij de verloskundige vorige week heb ik echt als een klein kind liggen huilen. Absoluut niet van de pijn, want ik voelde niks… maar meer van angst ofzo? Heel raar!!

  Zij gaf aan dat de pijn waarschijnlijk wel na enige tijd zou weg gaan en dat ik geduld moet hebben… ik vraag me daarom af of meer mensen zolang hebben gewacht. Ik ga alsnog bellen hoor!

  #10090354 Quote

  Ik heb hetzelfde gehad als jou. Heeft bij mij een maand of 2 geduurd voor het echt wat makkelijker werd om te zitten. Het beurse kan dus nog wel ff blijven. Hechtingen duren sowieso lang voor ze genezen. Kijk maar naar wanneer je een operatie heb gehad bv. Zulke hechtingen en de bijkomende pijn zijn ook echt niet met 3 weekjes weg…


  Juliaaa
  Bijdrager
  #10090397 Quote

  Vervelend voor jou, maar wat fijn dat iemand het herkent! 🙂 

  Ik heb nog nooit eerder een hechting gehad dus ik zou het echt niet weten. 

  Wel fijn te horen dat het oooit over zal gaan 😅

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct