Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na Bevalling Aan Mini Pil Endometriose

 • Auteur
  Berichten
 • #10580429

  Hey,

  Wie van jullie heeft ervaring met de mini pil ? Ik heb hem voorgeschreven gekregen maar kijk er heel erg tegenop om weer te slikken na ruim 2 jaar van de pil af te zijn. Dit door de bijwerkingen die aan de anticonceptiepil zitten maar moet het wel slikken voor mijn endometriose … nu is dit een mini pil dus vroeg mij af wie wat voor bijwerkingen heeft ervaren?

  Liefs

  #10580443 Quote

  Hoi hoi! Ik heb de mini pil gebruikt en had er geen bijwerkingen van. Maar dit verschild uiteraard per persoon.Moet je de mini pil slikken? Ik ben niet bekend met endometriose?


  Essil
  Bijdrager
  #10580461 Quote

  Had ik geen bijwerkingen van

  #10580467 Quote

  Ja helaas moet ik het wel slikken. Endometriose is iets wat op je baarmoeder en eromheen kan groeien als gezwellen of vlekken die gestimuleerd worden door bepaalde hormonen en daardoor groeien en heftige menstruaties geven en kans op zwangerschap verkleinen (als ik het zo goed mogelijk kort uitleg). Dus de pil houdt het een beetje in bedwang anders moet ik in de toekomst geopereerd worden en daar heb ik niet zoveel zin in.

  gelukkig dat je geen bijwerkingen had, hoop dat ik ze ook niet ervaar 

  #10580504 Quote

  Wow wat heftig zeg!! Bizar! Wat een spanning moet dat geven! Wanneer ga je er mee beginnen? Met de mini pil

  #10581293 Quote

  Ik vind het best een beetje moeilijk omdat ik al zo lang geen pil slikte ivm dun slijmvlies en ben bang dat ik ervan aankom qua gewicht (bijwerkingen) en nog moet afvallen van m’n zwangerschap. Dus wacht nog heel eventjes 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct