Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na Een Miskraam Een Curretage En Nu Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10246106

  Hoi allemaal!

  Wij waren zwanger van onze 1e maar helaas bij de termijn echo bleek het hartje gestopt te zijn bij 8.5 week😢 cytotec pillen gehad omdat het niet af wilde komen maar ondanks een dubbele dosis gebeurde daar ook niets mee dus uiteindelijk een curretage gehad.

  Dat gebeurde op 21 aug en als ik dat als 1e dag menstruatie moet rekenen dan zou ik morgen ongesteld moeten worden.nu heb ik afgelopen vrijdag een kleine bloeding gehad heel even maar en daarna wat afscheiding doorzichtig en zondag weer een kleine bloeding even maar.

  Nu heb ik na de curretage en paar keer testen gedaan om op te volgen wanneer het hormoon ut mn lichaam zijn van de miskraam en had een keer een negative test nu heb ik gister een early gedaan omdat ik mn cyclus niet goed weet en je moet goed kijken maar er verscheen een heel licht streepje…heb alles goed gedaan tijd enz…

  Hebben jullie enig idee?ik ga morgen ochtend zoiezo nog een keer testen.

   

   Gr desiree.

   

  Weet niet hoe je hier een foto bij kan voegen anders had ik het gedaan van de test

  #10246160 Quote

  Hoi Desiree, 

  Goed dat je na de curettage ook testen hebt gedaan om zeker te zijn dat er geen hormoon in je lijf zit. Heb je dit wel in de ochtenden gedaan? Ik heb geen ervaring met curettage en daarna zwanger zonder een ongesteldheid ertussen, maar wel met een miskraam. Ook ik was binnen 4 weken weer zwanger, ik voel altijd mijn eispring en die was echt keurig 14 dagen na mijn miskraam…. Echter, bij mij is het natuurlijk gegaan zeg maar dus dan snapt je lijf wat meer wat er aan de hand is. Dit is natuurlijk bij curettage iets anders en wellicht heeft je lichaam iets langer nodig om dit te verwerken. Maar feit is wel dat je al een negatieve test hebt gehad, dus hormoon uit je lijf, en je nu weer een test hebt met een licht streepje. En ik heb geleerd, een streepje is een streepje…. Dus ik hoop van harte dat je lichaam dit super snel heeft opgepakt en er tussendoor een eisprong is geweest! 

  Ik zou niet 1, maar 2 a 3 dagen wachten (ja ik snap onwijs je stress en je wilt het liefst de hele dag door testen doen) maar dan heb je echt meer duidelijkheid. Dan moet het streepje donkerder worden namelijk en dan kun je echt juichen…. Heel veel succes. Laat je even weten hoe of wat? Ik duim voor je mee, want ik weet de pijn nog heel goed van de miskraam en het geluk dat ik voelde dat ik zo snel weer zwanger was. Dit keer voelde het in mijn hele lijf ook anders dus ik wist meteen dat het goed zat. (ik ben nu 28 weken). Ik hoop dit ook heel erg voor jou!

  #10246164 Quote

  Dank je voor het reageren!ja laat er 2 dagen tussen das beter😊ja heb ook wat symptomen maar hou me voor dat mn lichaam me in de maling neemt want je wilt graag dat die symptomen er zijn!

  Ja een miskraam is heftig en een nieuwe zwangerschap is dan ook meer dan welkom😊

  Maar wat fijn voor jou dat het zo snel is gegaan!heel erg gefeliciteerd!

  Ik ga je zeker op de hoogte houden!gr desiree

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct