Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

na een miskraam eerst een positieve test, maar na 4 dagen een negatieve test.

 • Auteur
  Berichten

 • Zwindo
  Bijdrager
  #10201662

  Hallo,

  Ik zit met een groot vraagteken. Ik heb in de nacht van 12 op 13 maart een miskraam gehad met ongeveer 5 a 6 weken zwangerschap. Is uit zichzelf begonnen. Al snel daarna getest en die sloegen negatief uit, dus mogelijk is het eerder al niet goed gegaan en heeft het even geduurd voor het was afgestoten door mijn lichaam.

  Nu ruim 8 weken later ben ik nog niet ongesteld geworden na sinds de miskraam. Nou voelde ik mij rond zo net na pasen behoorlijk moe en waren mijn tepels gevoeliger dan normaal, maar dacht het zal wel niet. op 6 mei toch maar een test gedaan en die was positief! (digitale test van etos). Dus niet te hard juigen gezien de vorige keer. Dus besloten te wachten met het bellen van de vk om einde van de week vrijdag nog een test te doen van clearblue met een weken indicator, omdat ik echt geen idee had van hoe ver ik eventueel zou zijn. En deze kwam terug met de boodschap dat ik niet zwanger ben.

  Dus vk gebeld snapte er ook helemaal niets van zeker omdat ik verder helemaal geen bloedingen heb gehad. Advies bij de huisarts langs gaan en dan een bloedtest laten doen. Dus zo gezegd zo gedaan. uitslag: niet zwanger. Ondertussen nog steeds niet ongesteld, nu mag ik aankomende vrijdag langskomen voor een echo.

  Zelf denk ik dat er of nog iets is achter gebleven van het vorige vruchtje of dat het misschien weer een hele vroege miskraam is. Ik ben nu ook wel blogs tegen gekomen van vrouwen die ook negatief testen (incl. de bloedtest) maar toch zwanger waren. Maar die hebben alleen maar negatieve testen gehad en ik heb dus eerst een positieve test gehad.

  Kortom ik ben heel benieuwd of er iemand is die dit ook heeft meegemaakt of iemand kent die dit heeft meegemaakt. Ik wacht ondertussen tot vrijdag om te kijken wat de echo zegt.


  Zwindo
  Bijdrager
  #10201850 Quote

  Hoi Elsiejoy,

  Dank voor je reactie.

  Ik heb had alleen de clearblue test gehaald omdat dit een was die ongeveer kon aangeven hoeveel weken ik ongeveer zou zijn om een indicatie te kunnen doorgeven aan de vk of ha.

  Ik had er nog niet bij stilgestaan dat het mogelijk een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou kunnen zijn geweest. Zou nog goed kunnen gezien ik endometriose heb. Ik ben heel benieuwd wat er uit de echo gaat komen.

  Heb jij deze uiteindelijk ook nog gehad?

   


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10201939 Quote

  Hi zwindo,

  ik heb een paar maanden terug ook 2x positief getest met de digitale test van etos. Alle andere testen die ik daarna deed waren negatief en uiteindelijk ben ik ook ongesteld geworden. Sindsdien vertrouw ik de digitale test van etos niet meer 🙁

  Ik hoop dat je een andere uitkomst hebt maar als er maar 1 test die positief was en de rest negatief inclusief de bloedtest van de huisarts vrees ik dat het deze ronde niet raak was… Ik lees dat je vrijdag een echo krijgt. Spannend! Ik duim mee! 

   

   


  Zwindo
  Bijdrager
  #10201983 Quote

  Hoi Bo-Belle,

  Ik heb inderdaad ook zitten twijfelen of het dan niet gewoon een valse positieve test was. Maar de ha en vk vinden het vooral ook nog eens heel vreemd dat ik nog niet ongesteld ben geworden na de miskraam, dus vandaar toch ook nog voor de zekerheid de echo. Mijn ha wil ook heel graag dat ik na de echo even opbel omdat ze nieuwsgierig is wat er nou uitgekomen is. Het meest vervelende aan het hele gebeuren is dat mn hele lichaam van slag is. Ben meer gewoon toe aan duidelijkheid. 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10202020 Quote

  Ah ja uitblijven van ongesteldheid is natuurlijk wel weer anders.. Nou ik duim met je mee dat je in iedergeval meer duidelijkheid hebt vrijdag!

  Niets zo vervelend als niet weten waar je aan toe bent…

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct