Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na Elke Slaapcyclus Wakker Dag En Nacht

 • Auteur
  Berichten
 • #10426622

  Hallo,

  ons zoontje is letterlijk na elke slaapcyclus wakker. Zowel overdag als in de nacht. Hij is nu bijna zes maanden. 
  Of die overdag veel of weinig slaapt maakt geen verschil. Bij ons of op zijn eigen kamer ook niet. Heeft iemand de gouden tip. Hij is verder een vrolijk relaxed mannetje. Maar dit is wel lastig vooral voor hemzelf en stiekem ook voor ons. 😊

  #10426631 Quote

  Je bedoelt dat hij na een slaapcyclus niet meer in slaap valt? Want het is normaal dat baby’s na een slaapcyclus wakker worden. Iedereen , wij volwassenen ook, worden namelijk wakker als de slaapcyclus is afgelopen. Babys moeten alleen nog leren om weer zelf in slaap te vallen.


  MelsD
  Bijdrager
  #10426635 Quote

  Inkoppertje misschien, maar leg je hem altijd wakker in bed als hij moe is? Zodat hij zelf in slaapt valt? Of wieg je hem bijv. altijd in slaap en leg je hem dan weg?

  Verder helpt het hier goed om voor ieder slaapje hetzelfde ritueel aan te houden, slaapzak aan, even knuffelen, in bed leggen, slaapliedje zingen, muziekdoosje aan en weglopen. Verder als we thuis zijn slaapt hij in zijn eigen bedje boven op een donkere kamer.

  #10426648 Quote
  • Ja inderdaad dat bedoel ik. Na 1 cyclus kan hij zelf de slaap niet meer vatten. Ja hij gaat altijd wakker naar bed. Sus hem ook als hij in bed ligt. Slaapt inderdaad op een donkere kamer met witte ruis. Zing een liedje. Zo wel mijn partner als ik houden dezelfde routine aan. 🤷🏼‍♀️ Als we bij de Osteopaat zijn geweest slaapt hij 2 nachten ontspannen en erna begint het weer van voor af aan. ( Dit is al sinds zijn geboorte)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct