Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na gemeenschap voorweeën?

 • Auteur
  Berichten

 • Nien
  Bijdrager
  #10414174

  Hoi allemaal, 

  Ik ben vandaag 38 weken zwanger. Ik heb afgelopen maandag en woensdag met mijn partner gemeenschap gehad. Na de gemeenschap begon onze mini in mijn buik eerst flink te bewegen (zo goed als bijna constant) en daarna kreeg ik echt krampen en steken gedurende zowat de hele nacht. (Kan het niet pijnlijk noemen maar wel een vervelend gevoel waar ik wel steeds wakker van werd). Ik verwacht zelf dat dit voorweeën/oefenweeën zijn geweest aangezien ze niet in ritme en kracht toename. De dagen en de nacht zonder gemeenschap voel ik hier en daar ook wel een kramp of een steek maar lang niet zo veel/heftig als de nacht met gemeenschap. 

  Is dit herkenbaar voor iemand en is je bevalling hierna snel begonnen?

  lieve groetjes! 

   

  #10414179 Quote

  Zeker herkenbaar. Bij een orgasme spant je baarmoederspier aan. Ik had standaard harde buiken na de seks tegen het einde aan. Helaas hoeft dat niks te zeggen.. Voorweeën kunnen zeker helpen met wat ontsluiting voor het echte werk begint. Zelf heb ik bij beide echter weken lang voorweeën gehad en zat ik beide keren de 2 dagen voor het begon nog potdicht. Heel veel succes met de laatste loodjes!! Ze zeggen dat seks de bevalling kan opwekken, dus lekker van genieten haha. 


  StephW
  Bijdrager
  #10414325 Quote

  Jaaa herken t ook hoor. Het zegt idd niks, maar toen ik al wat dagen gerommel in mijn buik voelde had ik ook expres seks om het op te wekken haha. Al komt een baby natuurlijk pas als het er klaar voor is. Sommige vrouwen hebben wekenlang voorweeen.. bij mij was het ongeveer 3 dagen voordat het echt begon. Helaas geen ontsluiting door t gerommel, na enkele uren lichte weeen zelfs nog geen cm.. oh well, het zegt iig nooit iets over jou! Iedere bevalling is anders 🙂 goodluck met de laatste loodjes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct