Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na hoeveel dpo positieve test?

 • Auteur
  Berichten

 • Fiedjexx
  Bijdrager
  #10497541

  Hi dames,

  Ik weet het.. voor NOD is het niet verstandig om te testen omdat de hoeveelheid hcg nog minimum kan zijn.

  Helaas kon ik het zonet niet laten, nadat ik toevallig nog een early zwangerschapstest in de kast zag liggen.Vandaag is mijn 9 dpo en ik verwacht ik a.s. dinsdag mijn NOD..

  Nu ben ik benieuwd na hoeveel dagen dpo jullie (de dames die zwanger zijn) positief zijn getest? Of zijn hier ook dames die voor NOD negatief zijn getest en daarna wel positief?

  Dit is voor mij inmiddels ronde 3 en elke keer raak ik zó teleurgesteld.

  Ik lees graag jullie ervaringen. Liefs.

  #10497542 Quote

  Als je het kunt, zou ik echt wachten tot je overtijd bent! Als je precies je cyclus weet. Dit wordt ook overal aangeraden! Je kunt anders ook teleurgesteld raken door een positieve test en daarna toch je menstruatie krijgen terwijl wanneer je niet had getest, je gewoon een menstruatie zou zijn omdat het dan ook nog vaak mis.
  Als je ke cyclus niet precies weet, kun je 1x per 2 dagen eventueel testen want het kan wel echt dat je pas paar dagen laten positief test


  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10497544 Quote

  Ik testte op 8 dpo negatief en op 10 dpo positief met een hele lichte streep. 11 dpo een iets donkerdere streep en positief op de clearblue digitale test 😉


  Lm
  Bijdrager
  #10497549 Quote

  Donderdags moest ik ongesteld worden en maandags was hij positief, en echt al goed positief!


  Beertje
  Bijdrager
  #10497558 Quote

  Ik testte 8dpo al positief, maar ik besef me ten zeerste dat dit heel uitzonderlijk is. Het beste is natuurlijk om tot minimaal 12dpo te wachten. Veel succes!


  CharlyL
  Bijdrager
  #10497577 Quote

  Ik testte 8 dagen voor nod positief (hele lichte streep, 4 dagen voor nod echt een dikke donkere). Maar idd, het kan natuurlijk alsnog misgaan!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  M28
  Bijdrager
  #10497631 Quote

  Ik zou testen voor nod niet aanraden maar hier nog zo een test junkie hoor ;).

  in juli teste ik op nod dag positief, half uur later ongesteld geworden! Erg teleurstellend. Ik had enorm pijn aan me tepels toen dus wist dat er iets moest zijn. Ik nam me voor om echt niet meer te testen na me nod. (Hahaha yeah right)

  15 aug voor laatst ongesteld geweest denk 29 of 30ste me ovu en ik teste 7 sept al heeeeel vaag positief. Veels te vroeg getest natuurlijk en ik wist in me achterhoofd dat er nog van alles zou kunnen gebeuren, 600 vage lichte testen verder eindelijk op 13 sept een knal test! 
  dus het kan wel, maar kan ook erg onzeker maken hoor…


  Fiedjexx
  Bijdrager
  #10497800 Quote

  Als je het kunt, zou ik echt wachten tot je overtijd bent! Als je precies je cyclus weet. Dit wordt ook overal aangeraden! Je kunt anders ook teleurgesteld raken door een positieve test en daarna toch je menstruatie krijgen terwijl wanneer je niet had getest, je gewoon een menstruatie zou zijn omdat het dan ook nog vaak mis. Als je ke cyclus niet precies weet, kun je 1x per 2 dagen eventueel testen want het kan wel echt dat je pas paar dagen laten positief test

  @Gebruiker10343566: Je hebt helemaal gelijk! Ik weet 100% zeker dat ik inmiddels 10 dpo ben vandaag, aangezien ik vorige week mijn eisprong goed voelde. Daarbij had ik ook positieve ovu testen. 

  Ik heb mezelf nu beloofd dat ik pas weer ga testen wanneer ik overtijd ben. Ik blijf hoop hebben!


  Fiedjexx
  Bijdrager
  #10497801 Quote

  Ik testte op 8 dpo negatief en op 10 dpo positief met een hele lichte streep. 11 dpo een iets donkerdere streep en positief op de clearblue digitale test 😉

  Ah, zo kan het ook indd! Ik ben vandaag 10 dpo, maar heb mezelf beloofd om voor NOD niet meer te testen. Ik ben na gisteren al best teleurgesteld en wil me niet weer zo rot voelen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct