Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na Hoeveel Rondes Raak Met Clomid

 • Auteur
  Berichten

 • LilaX
  Bijdrager
  #10542741

  Zoals de titel al zegt; na hoeveel rondes was het bij jou raak met clomid? Ben gewoon benieuwd.. momenteel op het wachtbankje na de eerste ronde en zin om wat verhalen te lezen!!! X


  Ot
  Bijdrager
  #10542761 Quote

  Bij ons was ronde 6 raak. Veel succes! Hopelijk gaat het voorspoedig bij jullie.


  CGVRCIV
  Bijdrager
  #10543739 Quote

  Ik had Letrozol. Ze zeggen dat die beter werkt dan Clomid. Maar ze hebben hetzelfde doel. Ik was 2e ronde dubbele dosis omdat eerste ronde enkele dosis niets deed


  Juliass
  Bijdrager
  #10543796 Quote

  Ik slik Letrozol en zit momenteel in de 4e (ziekenhuis)ronde in afwachting van mijn (N)OD. Geloof me, ik begrijp je vraag heel goed en Googlede me vooral op het begin helemaal rot op zoek naar ervaringsverhalen, maar weet dat dit echt helemaal niets zegt. Bij de 1 is het na 1 ronde raak en bij de ander is het pas raak nadat diegene al een tijdje aan de spuiten zit… Je weet het echt niet van tevoren, ik wil je in ieder geval wel heel veel succes wensen! Hoop dat ik je binnenkort mijn succesverhaal kan vertellen. 


  CGVRCIV
  Bijdrager
  #10543903 Quote

  Wat @Juliass zegt. Ik ging ervan uit dat het bij mij lang zou duren of naja een aantal rondes, omdat ik ook zoveel dingen las op de internet, en zelf mensen ken die 2+ jaar bezig zijn geweest. Uiteindelijk was het raak na de 2e ronde. Ben nu 29 weken en the boy is healthy and growing. Iets wat ik dacht dat bijna onmogelijk was.
  Dus een andermans journey hoeft de jouwe niet te zijn, good or bad.

  Ik hoop dat het voor jullie beide zo snel mogelijk lukt cause i know how you feel ❤️.

  #10544389 Quote

  Bij mij niet raak na 5 rondes (wel steeds een eitje dat groeide en sprong). Nu een maand zonder extra hormonen en volgende maand starten we met inseminatie. Ik duim voor je mee dat het raak is deze ronde! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct