Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na Iui Dik Ooglid En Tranen

 • Auteur
  Berichten
 • #10196182

  Dag lieve dames,

  Ik wil graag weten of er mensen zijn dit dit hebben meegemaakt of weten of dit een zwangerschapssymtoom is?

  Afgelopen week hebben wij onze IUI behandeling gehad (4x). Zit nu op de wachtbank dus. Heb altijd wel symptomen door de hormonen zoals gevoelige en vollere bosten enzo. Maar sinds gisteren heb ik een dikker ooglid (vandaag ook het ander oog lichtelijk) niet ernstig dik, maar ik zie het wel. Ook tranen mijn ogen en prikt het licht. Dit heb ik nooit eerder gehad. Ik eet wel zout en lees nu dat het kan voorkomen bij zwangerschap(wordt niet aangegeven wanneer in zw). Maar nu al? Nog voor mijn NOD??? Weet iemand dat? Ervaring? Kan het een vroegtijdig symptoom zijn?


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10196201 Quote

  Ik heb er tijdens ds IUI nooit last van gehad, ook niet nu ik zwanger ben. Misschien ben je onder invloed van hormonen gevoeliger voor bv pollen? Ik reageerde nu tijdens mijn zwangerschap bv ook heftiger op een medicijn.

  #10196310 Quote

  Als ik het zo lees eerder ‘gewoon’ een ontstoken oog. Een reactie van medicatie misschien maar een symptoom van een zwangerschap is het denk ik echt niet. 

  #10196323 Quote

  Nee ontstoken is het niet. Mijn ogen zijn echt droog. En mijn oogleden zijn niet rood of gevoelig maar eerder dik zoals het eruitziet nadat je gehuild hebt. Maar misschien is het idd een pollenallergie ofzo. Nooit eerder gehad. 

  Ik lees wel over drogen ogen als zwangerschapssymtoom. Maar het komt minder vaak voor. En blijkbaar ook niemand hier die dat herkent. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct