Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na miskraam nog geen menstruatie.

 • Auteur
  Berichten
 • #10230361

  15 augustus heb ik een miskraam gehad… maar ik ben nu  81 dagen verder  en er is nog geen menstruatie te bekennen. Maar ook de ovulatietesten zijn negatief.  En ik word er gek van! 

  Wie heeft hier ervaring mee? 


  Emmalove
  Bijdrager
  #10230371 Quote

  Heb wel ervaring met miskraam, maar bij mij kwam de menstruatie precies na 4 weken op gang. Na de eerste menstruatie waren de ovulatietesten pas positief. Heb je wel controle echo gehad of alles schoon was? En anders miss contact met je verloskundige opnemen.. 

  en bedoel je 15 augustus of andere datum? ☺️

  #10230377 Quote

  Nee bedoel 15 mei..


  alison
  Bijdrager
  #10230387 Quote

  Ah dat is heel vervelend. Bij mij kwam het ook na 4 weken terug, daarna is mijn cyclus wel veranderd. had normaal 28 dagen en nu 31 en deze ronde opeens weer 28. 

  Als je meer duidelijkheid wil zou ik ook gewoon contact opnemen met de huisarts. Ik heb toen ook veel verschillende artikelen gelezen, maar maakt eigenlijk alleen maar onzeker. 

  Sterkte en veel succes! 

  #10230400 Quote

  Volgens mij zou na een miskraam de menstruatie binnen 8 weken weer op gang komen.  Ik heb bij 11 weken een miskraam gehad, binnen 6 weken weer een menstruatie.

  Is er gecontroleerd dat je schoon bent? Ik zou toch even een afspraak maken, dit is wel erg lang namelijk.


  Zwindo
  Bijdrager
  #10230464 Quote

  Hoi negentienachtentachtig,

  Bij mij duurde het ook heel lang bijna 10 weken. Bij de 8 weken heb ik de vk gebeld om een inwendige echo en ben daarna nog doorgestuurd naar de gynaecoloog. Mijn advies gelijk bij de gynaecoloog een afspraak maken die kunnen het allemaal net iets beter zien en ook eventueel een vervolg behandelplan gelijk afstemmen. Ik werd heel toevallig de ochtend dat ik naar de gynaecoloog moest toch nog ongesteld wel nog geweest om het voor de zekerheid te laten checken. Maar gewoon echt bellen! Geeft voor jezelf ook meer rust misschien. 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool
  #10230568 Quote

  De huisarts (ik had al na 8 weken gebeld) vind dat ik geduldig moet wachten. En soms heb ik ook zn zeurende buikpijn alsof ik ongesteld moet worden. Maar dat zet het niet door. Ik heb wel een afspraak hoor de 12de… maar ik ben toch nog onzeker. Waarschijnlijk als ik eenmaal bij de gyn met mn benen wijd lig ben ik ongesteld. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct