Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

na miskraam, wel eisprong , geen menstruatie , niet zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • moze drie
  Bijdrager
  #5675171

  hoi!

  Ik ben een beetje ten einde raad en heb overal gezocht hopelijk herkent iemand dit

  28 november heb ik na 7.5 week een miskraam gehad. het kindje bleek al 2 weken niet meer te leven

  de dag van de echo ( 28 nov) heb ik meteen een miskraam gehad.  grote stolsels en veel bloedverlies.

  ik dacht dat deze compleet was maar 8 december kwam ineens de placenta of iets dergelijks er alsnog uit. mijn zwangerschapstest was toen ook nog positief ( 5 weken zwanger zei deze)

  10 december had ik een controle echo. mijn baarmoeder was mooi schoon en op de echo zagen ze een naderende eisprong! deze had ik op 12/13 december. deze heb ik ook getest met een ovulatietest. en daarna had ik ook pijnlijke borsten etc. dus ik heb hem ook gevoeld. mijn zwangerschapstest was overigens ook negatief na de echo

   

  gezien je je miskraam moet rekenen als mensturatie klopte de eisprong op 12 dec dus ook precies. Ik was blij want alles leek op gang en weer te kloppen. ze zag wel dat het baarmoederslijmvlies nog wat dun was dus ze wist niet of een bevruchting zou lukken deze keer. we hebben het ook niet geprobeerd.

  maar nu ben ik nog steeds niet ongesteld geworden en ook niet zwanger. …inmiddels 8 dagen over tijd.

  Hoe kan dat? wel een eisprong die gezien is op de echo maar geen opvolgende menstruatie?

  alles leek te kloppen en nu blijkt het dan toch een rommeltje? Kan je uberhaubt een eisprong hebben en dan geen mensturatie?  ik had met kerst ongesteld moeten worden en mijn volgende eisprong zou nu 10 januari moeten zijn wat al bijna is. maar dat kan dan ook niet toch? je bent toch niet vruchtbaar als je niet menstureert?

  De verloskundige zegt dat ik over een paar dagen terug moet bellen als ik nog steeds niet ongesteld ben geworden.

  maar ik ben benieuwd of mensen dit verhaal herkennen. ik kan het nergens vinden.

   

  hopelijk kent iemand dit of kan iemand mij vertellen hoe dit kan ..

  thanks 🙂


  Jaetje
  Bijdrager
  #5675175 Quote

  Hoi Moze,

  Zou het kunnen dat je eicel toch pas met een week vertraging daadwerkelijk gesprongen is? Dan moet je wel ergens de komende dagen ongesteld worden.

  Ik weet wel zeker dat na een miskraam je cyclus een week of een paar weken vertraging kan hebben. Maar omdat jouw naderende eisprong is gezien op een echo en je dit ook met een ovulatietest hebt bevestigd gezien, is het wat verwarrend. Daarom mijn enige gedachte dat de eisprong zelf vertraagd is. Misschien kun je daar even op googlen, of dat uberhaupt kan?

  Verder sterkte voor jou, een miskraam is heel verdrietig.

  Goed dat je in contact bent met een verloskundige. Het is een fijn idee als er wat professionals met je meedenken. Misschien kunnen zij je wat geruststellen. Zelf denk ik dat het helemaal niet gek is hoor, dat je lichaam even hersteltijd nodig heeft en de cyclus even een beetje anders werkt dan normaal.

  Na vroege miskramen van mijzelf was mijn cyclus daarna ook steeds vertraagd en nu na de derde zijn zelfs de symptomen van mijn cyclus anders dan vroeger, ik heb nu meer kwaaltjes en pijnlijke borsten en mijn menstruatiebloed is ook anders. Het doet kennelijk heel wat met je lichaam, een zwangerschap…


  supertje
  Bijdrager
  #5675218 Quote

  Een folikel kan springen met 18 mm. Maar ook met 24 mm. Dat scheelt een behoorlijk aantal dagen. Als ze bij mij een eisprong opwekken doen ze dat al met 17 of 18 mm. Wacht ik hem zelf af gaat de folikel door tot 25 mm. Daar zit soms wel 12 dagen tussen. Maar een miskraam kun je nooiy als menstruatie zien en je cyclus kan echt een half jaar van slag zijn. Heeft een gyn of de verloskundige een naderende eisprong gezien?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct