Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na prikpil zwanger worden

 • Auteur
  Berichten

 • Jaj
  Bijdrager
  #10269295

  Hoi allemaal,
  Ik ben nieuw hier en ben benieuwd naar jullie ervaringen met de prikpil. Ikzelf heb in december vorig jaar mijn laatste injectie gehad dus die zou in februari uitgewerkt moeten zijn. Na heel veel googlen enzo lees ik dat het tot een jaar kan duren voor je weer zwanger kan worden (of langer)…
  Nu zijn mijn vriend en ik gestopt met die prik met de rede zwanger te worden. Ik heb 3 maanden geleden voor het eerst mijn regels gekregen. Daarvoor wel bruine afscheiding maar dat was af en toe en niet regelmatig. Nu zit ik op een cyclus van 29 dagen. Ik heb nu ook ovulatie testen en ben deze maand er mee begonnen (uit nieuwsgierigheid) of ik überhaupt wel een ovulatie heb. Maar ik neem aan van wel omdat ik mijn maandstonden heb.

  hebben jullie tips voor mij laat het weten of deel jullie eigen verhaal 

  #10269470 Quote

  Hoi,

  Ik ben pas bevallen, en twijfel heel erg over nog een baby. Maar, ik heb toevallig 2 weken geleden een gesprek gehad over anticonceptie. Mijn dokter zei dat het soms wel 2 jaar kan duren voordat er weer een zwangerschap tot stand komt. Hierom dus ook mijn reden om er niet mee te beginnen. 

  Maar, dat hoeft voor jou misschien wel helemaal niet zo lang te duren. Blijven proberen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct