Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Na sterilisatie misschien toch zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Kel lis
  Bijdrager
  #10253637

  Mijn vriend heeft zich 3 maanden geleden laten steriliseren. Wij hebben 3 gezonde kinderen. Nu dachten wij op het heetste moment, het zal wel goed zijn. Achteraf denk je natuurlijk dom, dom, dom.. Nu zitten wij te wachten op de uitslag van het ziekenhuis.. Maar ondertussen word ik misselijk, gevoelig tandvlees en gevoeligere borsten. Nu heb ik wel eens gelezen dat oplopende ovulatietesten ook wel eens kan duiden op een zwangerschap… En dat doen ze.. Die had ik nog in huis. En ja ik weet het is geen zwangerschapstest..

  Is dit voor iemand herkenbaar? 

  #10253795 Quote

  Ik heb wel ervaring met zwanger zijn, maar niet met ovulatie testen die ook als zwangerschaps test gebruikt worden. Omdat ik dit nooit nodig heb gehad. Wil je zeker weten of je zwanger bent, dan zou ik zeker de juiste test erbij halen, of even bloed prikken.

  Is het een probleem, een 4e kind? 


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10253821 Quote

  Oplopende ovulatietesten kunnen inderdaad duiden op een zwangerschap, maar logischer is dat ze gewoon duiden op een (aankomende) ovulatie ;). 

  #10253854 Quote

  Waarom haal je niet gewoon een zwangerschapstest bij de Action vandaan bijvoorbeeld? Hoe lang mochten jullie eigenlijk geen onveilige seks hebben? 3 maanden lijkt mij al een hele tijd… 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10254095 Quote

  Jullie zaten te wachten op de uitslag van het ziekenhuis, of je zwanger was neem ik aan? Heb je die al gekregen 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct