Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Naam Indy Nova

 • Auteur
  Berichten

 • Nomade
  Bijdrager
  #10423639

  Afgelopen week te horen gekregen dat we een meisje krijgen! Na ons eerste wondertje een jongen nu een tweede wondertje een meisje (Beide lang iui-traject). We zijn nu over een meisjes naam aan het denken. We hebben al 2,5 jaar de naam Nova maar ook de naam Indy vinden wij erg mooi. Nu zei mijn man: ‘we kunnen een dubbele naam nemen Indy Nova’ . Indy als roep naam. Ons zoontje heeft 1 naam. Hoe vinden jullie Indy Nova klinken? De combinatie heb ik nog niet eerder gehoord! En als ze volwassen is, is Indy Nova dan een sterke naam? ( Indy = onafhankelijk, Nova = nieuw )


  Azzz
  Bijdrager
  #10423644 Quote

  Vind wel heel mooie allebei dus waarom niet mijn dochter heef ook 2 namen ruya eliz en heb er totaal geen spijt bij de 2 de denk ik ook aan 2 namen, en vind ze allebei wel sterk


  RomyVM
  Bijdrager
  #10423652 Quote

  Ja vind ik een mooie combi!! Ik hou niet heel erg van dubbele namen, maar deze is mooi!

  Ik ken ook een Nova-Zoë, vind ik ook prachtig!


  RomyVM
  Bijdrager
  #10423654 Quote

  Ik zou zelfs Indy-Nova als roepnaam doen, waarom alleen Indy? Dan gebruik je de naam Nova nooit, alleen op papier bij het paspoort etc. Dat is ook zonde.

  #10423660 Quote

  Ik zou er Nova-Indy van maken. Ik vind voor een volwassen vrouw Nova veel mooier dan Indy. En inderdaad, als je als roepnaam 1 van beide namen gebruikt, dan gebruik je de andere naam dus nooit.

  #10423663 Quote

  Ik zou gewoon kiezen… 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  StephW
  Bijdrager
  #10423674 Quote

  Ik vind het heel leuk. Ze kan zelf altijd nog dr 2e naam gebruiken als ze dat wil toch? Maargoed mijn dochter heet Eefje en daar hebben ook mensen een mening over 😉 ik denk dan: als ze wil kiest ze later gewoon voor eef, evi of eva als roepnaam. Ik vind indy nova leuk iig!

  #10423678 Quote

  Je kunt ook nog gaan voor Novi haha
  Maar ik zou gaan voor Nova idd.
  Zoals hierboven al gezegd.. indy klinkt minder volwassen later


  Deugnietjes
  Bijdrager
  #10423698 Quote

  Ik vind het leuk! Alleen zou ik het niet doen, omdat je zoontje maar 1 naam heeft. Maar, als jullie er geen problemen mee hebben en het leuk vinden, moet je het ook gewoon doen!! Iedereen zal toch een andere mening hebben.

  Mijn dochter heeft ook 2 namen, dus de ene als roepnaam en de andere alleen op papier. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct