Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Naam voor zoontje

 • Auteur
  Berichten

 • SusanVerweren
  Bijdrager
  #10127095

  Hoii allemaal,

  Wij twijfelen heel erg over de naam voor ons zoontje. 
  Ik ga natuurlijk niet de mening vragen aan mensen in onze vrienden en familiekring, maar ben toch erg benieuwd naar de mening van anderen (en aan jullie kan ik het lekker vragen). Ik weet dat het persoonlijk is maar ben toch benieuwd.

  Wij zijn niet van de Nederlandse namen dus zoeken meer bij de Amerikaanse/Engelse namen. Mijn partner zijn tweede naam is Andrew, dit vinden wij een leuke optie. Ik twijfel of deze naam stoer klinkt of juist bekakt. Wij willen het graag een beetje ‘stoer’ houden. Ook twijfel ik of deze naam goed uitgesproken kan worden en of dit niet te ‘apart’ wordt, ik ken niemand die zo heet in mijn omgeving.

  De andere optie is Mason. Dit is makkelijk uit te spreken maar heeft verder geen betekenis voor ons. Het klinkt wel vlot en stoer naar mijn gevoel, het is momenteel wel een erg populaire naam.

  Dus Andrew of Mason :)

   


  Toetieee
  Bijdrager
  #10127105 Quote

  Hoi hoi, 

  Ik vind Andrew persoonlijk helemaal niet bekakt klinken!! Vind het wel een stoere naam. Mason hoor ik inderdaad best vaak maar ja als jullie dat echt een leuke naam vinden zou ik daar gewoon maling aan hebben😁. Onze dochter heet ook Tess en die hoor je kei vaak maar wij vonden die toevallig ook gewoon heel leuk!!

  Succes met het kiezen!😁

  #10127127 Quote

  Leuk, Andrew! Wij hebben een Mason en een Macen (zelfde uitspraak) in de straat wonen, dus populair is het zeker. Ik vind Andrew een stuk leuker, moet ik eerlijk zeggen. Probeer ze allebei een paar dagen uit en kijk wat je ervan vindt 😊 Dus dingen zeggen als “Mason was weer lekker druk aan het schoppen vandaag!”.


  Cloewja
  Bijdrager
  #10127154 Quote

  Je kunt misschien nog gaan voor een afkorting van Andrew – andy bijvoorbeeld.

  Met Engelse namen heb je altijd mensen die het het niet goed uitspreken. Mijn oudste heet logan (op zijn Engels dus) je wilt niet weten hoe vaak mensen dit op op zijn Nederlands zeggen. Hoe ze daar bij komen ik hrb geen idee, het klinkt ook nergens naar maar blijkbaar heb je dat met Engelse namen. 


  Saarvp
  Bijdrager
  #10127156 Quote

  Ik vind Andrew en Mason beide hele stoere en leuke namen. Andrew kan inderdaad altijd Andy worden.


  Rooslii
  Bijdrager
  #10127171 Quote

  Mason vind ik veel leuker

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10127175 Quote

  Mijn zoo

  #10127176 Quote

  Mijn zoontje heet ook Logan en het is tenenkrommend wanneer mensen het op znz Nederlands uitsoreken. Ik vind Andrew ook echt leuk. En Mason is wel populairder


  Jillroos
  Bijdrager
  #10127180 Quote

  Ik zou gaan voor Andrew, vind het stoer en ‘volwassen’ klinken

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct